U bevindt zich hier : Over NVvP » Onze partners

Maak kennis met de partners van de NVvP

Podotherapie heeft zich in de afgelopen jaren razendsnel ontwikkeld en de voetzorg in Nederland naar een hoger niveau gebracht. Podotherapeuten en andere voetzorgprofessionals werken in steeds grotere mate samen. Innovatie, samenwerking en kwaliteitsbevordering zijn dan ook de belangrijkste pijlers voor onze beroepsvereniging.

PodoFlow

We zijn PodoFlow en wij vinden dat software-ondersteuning in de Podotherapie-sector beter kan!

Lees meer

BORGinsole

Van gekalibreerde 3D voetscan tot gepatenteerde podotherapeutische zool.

Lees meer

Word ook partner van de NVvP

Wilt u uw diensten of producten onder de aandacht van onze leden brengen, goed op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen de podotherapie en hier een steentje aan bijdragen? Word dan partner van de NVvP. U kunt rekenen op een aantal unieke voordelen.

Voordelen partner NVvP

  • Vermelding in de NVvP nieuwsbrief, op intranet en op de website. Logo en naamsvermelding met korte omschrijving van de bedrijfsactiviteiten.
  • Partners kunnen een relevante training of voorlichtingsbijeenkomst aanbieden via de NVvP Academy (1x per twee jaar).
  • Partners kunnen 1x per jaar kosteloos een mailing in eigen huisstijl sturen naar alle leden van de NVvP (ter waarde van € 500). Daarnaast kan nog 2x per jaar een mailing met 50% korting worden verstuurd. 
  • Cursussen of trainingen van partners die relevant zijn voor leden van de NVvP worden opgenomen in de agenda op intranet en in de nieuwsbrief met een doorlink naar de eigen website.
  • Partners kunnen voorinschrijven voor een stand op NVvP congressen en ontvangen 10% korting op de reguliere huurprijs van een stand of maken gebruik van de mogelijkheid tot het plaatsen van een informatiestand bij de voor- of najaar Algemene Ledenvergadering van de NVvP. 
  • Partners ontvangen digitaal de NVvP nieuwsbrief en het vakblad Podosophia. Daarnaast ook een nog te bepalen korting op adverteren in het tijdschrift Podosophia.
  • Toegang tot BSL Podotherapeut Totaal, het portaal met wetenschappelijke literatuur.
  • Vermelding logo bij Algemene Ledenvergadering en andere landelijke NVvP vergaderingen.
  • Jaarlijks contactmoment met directeur en/of bestuurder van de NVvP over inhoud van de samenwerking.


  

Aanmelden

Wilt u ook partner worden, meldt u zich dan aan bij Janet van Keulen, directeur NVvP. Er volgt een afspraak om de inhoud van het partnerschap en de samenwerking te bespreken.

 

NVvDP
KP

© Copyright 2023 Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten