Lid worden?

Wil je lid worden van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten? Vul dan onderstaand formulier volledig in en upload de benodigde documenten. Er zal dan zo spoedig mogelijk (indien noodzakelijk) contact met je worden opgenomen.

Studenten Podotherapie kunnen een GRATIS lidmaatschap aanvragen. Buitenlands gediplomeerd? Bekijk dan de voorwaarden en aanmeldprocedure.

Lees hier alles over het lidmaatschap

NVvP ledenvoordeel?

Kalender 
Contactgegevens
Lidmaatschapgegevens
Kalender 
Bewijs van inschrijving opleiding Podotherapie
Toestemming

In verband met uw kwaliteitsregistratie bij het Kwaliteitsregister Paramedici en de aansluiting bij de klachten- en geschillen regeling (tevens uitgevoerd door het Kwaliteitsregister Paramedici) worden lidmaatschapgegevens  (Naam, wel/geen lidmaatschap + lidnummer) verstrekt aan het Kwaliteitsregister Paramedici. De gegevensuitwisseling met de zorgverzekeraars (naam podotherapeut, lidnummer, KP-registratie en AGB-code) en de gegevensuitwisseling met het Kwaliteitsregister Paramedici (naam podotherapeut, lidnummer NVvP en geboortedatum) hebben een beperkt karakter.

Hij/zij, verklaart zich te houden aan de 'Minimum inrichtingseisen voor de Podotherapie praktijk', 'Huishoudelijk regelement', 'Statuten', 'Beroepscode', richtlijnen/protocollen en de besluiten genomen in de ALV. De verplichting, betrekking hebbende op de
Sluiten