U bevindt zich hier : Zorgprofessional » Freelancer aangeboden » Natalie Derks
 

Natalie Derks

Freelance podotherapeut

Beste collega podotherapeut,

Mijn naam is Natalie Derks en ik ben met mijn man en drie zoons woonachtig in het Veluwse dorp Beekbergen. In 1994 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Saxion in Eindhoven. Na mijn studie heb ik vele jaren, met veel plezier, in loondienst gewerkt bij verschillende collega podotherapeuten. In 2004 ben ik de eerste podotherapeut, die in ons vakgebied, als freelancer is gestart.

Ik ben in te zetten als verlengstuk van uw organisatie. Zo spring ik graag bij tijdens vakantieperiodes, bij ziekte, groei van de praktijk of tijdens een zwangerschapsverlof. De praktijk kan dan ten alle tijden door draaien. 

Ik heb in tientallen praktijken gewerkt en mede daardoor beschik ik over ruime ervaring in patiëntenzorg en praktijkwerkzaamheden en heb ik als vanzelfsprekend veel mensenkennis opgedaan. Wederzijds vertrouwen, respect en plezier zijn voor mij belangrijk binnen de relatie met mijn patiënten.   

Ik ben flexibel en pas mij daarom graag aan in uw praktijk zodat de tijdelijke waarneming door (vaste) patiënten als prettig wordt ervaren.

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van mijn diensten? Neem dan contact met mij op en ik kom graag vrijblijvend bij u langs.

Met vriendelijke groet,

Natalie Derks
Freelance podotherapeut
Ik ben bereikbaar via e-mail of telefonisch via 06-12805059

KP
NVvDP

© Copyright 2023 Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten