U bevindt zich hier : ZorgprofessionalFreelancer aangebodenAnika van Hout

Anika van Hout

 

Freelance podotherapeut

Hallo! Ik ben Anika van Hout, freelance podo- en manueeltherapeut in regio Noord-Brabant.

Wat is mijn inhoudelijke achtergrond?
In 2007 ben ik afgestudeerd als all-round podotherapeut. In de praktijk heb ik all-round gewerkt, en ik heb op de wondenpoli gestaan. Sinds 2010 ben ik ook gediplomeerd manueeltherapeut Utrechtse School. Deze combinatie van podo- en manuele therapie is in de praktijk heel waardevol gebleken; naast het toepassen van manuele therapie op het hele lichaam, kan ik de podotherapie specifieker inzetten bij bekken-, rug- en nekklachten.

Wat is mijn ervaring?
Sinds 2007 ben ik werkzaam als podotherapeut, sinds 2010 ook als manueeltherapeut. In 2011 ben ik gestart met mijn freelancewerk binnen podo- en manuele therapie. Daarnaast ben ik  7 jaar parttime werkzaam geweest als docent aan de opleiding podotherapie van Fontys te Eindhoven. Sinds 2018 richt ik me weer volledig op mijn freelancewerk binnen de podotherapie, aangezien daar mijn hart toch het meeste ligt.

Wat kun je verwachten van mij al freelancer?
Bij mij staan kwaliteit, tevredenheid van de cliënten, fijne samenwerking en plezier in werken voorop. Ik houd van aanpakken en doorpakken waar nodig. Multidisciplinair werken doe ik graag, evenals mezelf inhoudelijk ontwikkelen als podo- en manueeltherapeut. Bovendien vind ik het belangrijk dat de praktijkhouder een gerust hart heeft over dat de praktijk goed door draait.

Heeft u vragen of wilt u eens kennis maken? Via onderstaande contactgegevens ben ik bereikbaar.

Groeten en wellicht tot ziens!

Anika van Hout
Podo- en manueeltherapeut

NVvDP
KP

© Copyright 2020 Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten