Vacature (aankomend) podotherapeut in Apeldoorn

Ben jij  (aankomend) podotherapeut en wil jij ons team komen versterken?

Een collega van ons is al een tijdje podotherapeut als ze tot de ontdekking komt dat ze graag bij een zelfstandige, middelgrote praktijk wil werken. Omdat ze invloed wil hebben op haar eigen werk en dagelijks wil samenwerken met collega’s. Omdat ze collega’s wil inspireren en geïnspireerd wil worden. Ze solliciteert en begin 2020 start ze bij ons, Paramedisch Voetencentrum Apeldoorn. Er zijn zes podotherapeuten en 5 vestigingen in de regio Apeldoorn. De afgelopen jaren heeft ze met veel plezier en naar volle tevredenheid gewerkt en een opleiding kinderpodotherapie gedaan. En nu heeft ze het aanbod gekregen om in een groter bedrijf podotherapie verder vorm te geven. Een prachtige kans voor haar en misschien ook wel voor jou …

Heb je zin om bij ons te komen werken? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of een andere werkomgeving? Kom dan langs om te kijken of we bij elkaar passen.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling
  • Goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Werken in een klein gezellig multidisciplinair team
  • Informele werksfeer
  • Werkzaam in Apeldoorn
  • Ruimte voor scholing en opleiding
  • Kansen om jezelf te ontwikkelen en te doen wat je leuk vindt
  • Ruim de tijd om patiënten te behandelen. Aandacht voor de patiënt staat op één

Wat verwachten wij van jou?

Je bent positief ingesteld, communicatief sterk en werkt graag en goed samen. Je vindt het leuk om mee te werken en denken in het continu verbeteren van alle producten en processen op je werk. Je bent ondernemend en vindt het leuk om Paramedisch Voetencentrum te vertegenwoordigen in de regio. Ervaring is gewenst, maar zit je in de eindfase van jouw opleiding dan kun je ook zeker op deze vacature reageren

Tenslotte

Het is goed om te weten dat je slecht 4 minuten hoeft te lopen van station Apeldoorn naar de praktijk (uitzicht op het spoor).

Wil je nog meer weten? Bekijk dan de website en/of neem direct contact op met Mariël (mariel@voetencentrumapeldoorn.nl) of Mariëlle (marielle@voetencentrumapeldoorn.nl).

Sluiten