Vacature Podotherapeut met specialisatie kindervoet

In Heerlen en Kerkrade. Werken als podotherapeut in een multidisciplinair kinderteam

Als podotherapeut met specialisatie kindervoet werk je onder meer op onze locatie in Kerkrade, waar je deel uitmaakt van een speciaal kinderteam. Het kinderteam biedt zorg aan kinderen en jongeren in de leeftijd van nul tot achttien jaar en bestaat verder uit een ergotherapeut, logopedist en kinderfysiotherapeut. De kinderen die hier behandeld worden hebben vaak hulp nodig op verschillende ontwikkelingsgebieden. Door het zorgaanbod op elkaar af te stemmen, wordt er zo optimaal mogelijk aangesloten bij de hulpvraag van het kind en wordt de zorg rondom het kind georganiseerd. Vanuit jouw expertise op het gebied van kindervoeten houd je je bezig met voetonderzoek, behandeling, advies, preventie en voorlichting aan kinderen en hun ouders.

Een multidisciplinair voetzorgteam

De podotherapeuten bij Hanssen Footcare zijn onderdeel van een multidisciplinair voetzorgteam van podotherapeuten, medisch pedicures en orthopedisch schoentechnologen. Er wordt niet alleen door patiënten, maar ook door collega’s een beroep gedaan op je vakkennis en ervaring om tot de beste oplossing voor de klant te komen. Een medisch pedicure kan bijvoorbeeld je advies inwinnen over de behandeling van een voetaandoening. En vice versa: ook jij kunt een collega, bijvoorbeeld een orthopedisch schoentechnoloog, vragen om mee te denken over geschikt schoeisel of de samenstelling van een voetbed. Op deze manier stimuleren wij onderlinge kennisuitwisseling. Met als doel onze klanten en patiënten te helpen met steeds betere voetzorg en oplossingen voor hun voetproblemen.

Team podotherapie

Het team podotherapie bestaat uit gediplomeerde en ervaren podotherapeuten met verschillende specialisaties. Ze zijn werkzaam op diverse locaties in Zuid-Limburg.

Jouw kennis en ervaring als podotherapeut

Vanzelfsprekend heb je de studie Podotherapie met succes afgerond. Verder:

  • Ben je bekend met de actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied
  • Functioneer je op HBO werk- en denkniveau en ben je accuraat in het registreren en bijhouden van relevante patiëntinformatie
  • Heb je goede communicatieve vaardigheden

Jij als collega

Je denkt verder dan de grenzen van je vakgebied en vindt het leuk om samen te werken. Je bent geïnteresseerd in wat mensen beweegt en in alles wat met voeten en schoeisel te maken heeft. In jouw vakgebied functioneer je zelfstandig, zonder het totaalplaatje uit het oog te verliezen. Je denkt proactief mee over voetoplossingen en weet deze goed over te brengen in woord en geschrift.

Interesse?

Ben of ken jij degene die wij zoeken, wil je direct solliciteren of heb je aanvullende vragen? Neem dan contact op via rmulders@footcare.nl of bel 045-533 84 44.

Sluiten