Gezocht: podotherapeut in regio Zaandam en/of Heemstede

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige podotherapeut voor 24-40 uur 

Wij zijn een eerstelijns podotherapie praktijk met een enthousiast team van podotherapeuten en een operationeel team. Wij bieden zorg verspreid over vier locaties in Noord Holland en binnen een aantal huisartsenpraktijken.

Onze missie is het leveren van kwalitatief hoogwaardige podotherapeutische zorg in een persoonlijke sfeer waarbij de therapeuten klaar staan om naar de patiënten te luisteren en te ondersteunen waar nodig. In onze praktijk staat de patiënt centraal. Samen met de patiënt wordt gekeken naar de beste behandeling en begeleiding van zijn klachtenbeeld, eventueel in samenwerking met andere collega’s, de huisarts of specialist.

Taken en verantwoordelijkheden:

Om als praktijk te kunnen blijven groeien en te kunnen voldoen aan de therapeutische kwaliteitseisen- en doelen, zoeken we iemand met minimaal drie jaar werkervaring als podotherapeut.

  • Intakegesprekken, diagnostisch onderzoek tbv van verschillende podotherapeutische behandeltrajecten zoals het aanmeten van podotherapeutische zolen, ortheses en verrichten van (jaarlijks) diagnostisch onderzoek bij diabetes patiënten en controle afspraken.
  • Onderhouden en aanmaken van patiënten dossiers in ons digitale patiëntenportaal, zoals het schrijven van rapportages, aanmaken van zorgtrajecten en verwerken van verwijzingen en declaraties.
  • Contact onderhouden met verwijzende en samenwerkende instanties zoals pedicures, huisartsen, ketenzorg en zorgverzekeraars.

Wie ben jij:

Wij zoeken een enthousiaste gediplomeerde podotherapeut voor 24-40 uur in de regio Zaandam en Heemstede. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden – zowel mondeling als schriftelijk en bent in staat om op professionele wijze patiënten, samenwerkende instanties en verwijzers te woord te kunnen staan. Je bent een teamplayer maar ook in staat zelfstandig te werken. Je bent bekend met verschillende software tools zoals Google Workspace, ProSoftware en Microsoft Office.

Wat bieden wij:

  • Contract van 7 maanden met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Dagen en uren zijn in overleg dit kan in locatie Zaandam en/of locatie Heemstede zijn.
  • Een uitdagende en afwisselende baan in een zeer gemotiveerd en enthousiast team met de vrijheid om je werk op jouw manier uit te voeren.
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van training en opleiding
  • Volledige reiskostenvergoeding of indien nodig een auto van de zaak
  • 25 vakantiedagen per jaar op voltijdse basis & bijkomende nationale feestdagen
  • Salaris is afhankelijk van aantal uren in dienstverband en op basis van ervaring. Indicatie maandsalaris tussen de 3000-5000,- bruto per maand.

Spreekt de functie van podotherapeut jou aan? Stuur dan je sollicitatie met CV (voorkeur in PDF) naar info@professionalpodotherapie.nl.

Sluiten