Enthousiaste (bijna afgestudeerde) podotherapeut gezocht!

Heb jij een (bijna) afgeronde opleiding HBO Podotherapie en ben je op zoek naar een praktijk waar je in een team mag functioneren en je jezelf kunt blijven ontwikkelen?

WIE ZIJN WIJ?

Podotherapiepraktijk Rosien is een dynamische, moderne en creatieve praktijk waar alle disciplines binnen de podotherapie onder één dak worden uitgeoefend. Wij zijn al ruim 18 jaar een begrip in Assen en omstreken en o.a. werkzaam in verschillende gezondheidscentra in de omgeving. Daarnaast hebben we een samenwerking met de diabetes- en wondpoli van het lokale ziekenhuis (WZA) en een gezamenlijk spreekuur met de kinderfysiotherapeut. Samenwerken met verschillende disciplines zowel in de eerste als tweede lijn is kenmerkend voor onze praktijk.

Persoonlijke en patiëntgerichte zorg leveren staat bij ons op de eerste plaats.
We zijn voorzien van een breed scala aan technieken (echografie, teendrukmeting, drukmeetplaat etc.) en alle zolen worden hier in huis vervaardigd (2D/3D CAD-Cam systeem).

WAT ZOEKEN WIJ?

Een enthousiaste en collegiale podotherapeut die graag met meerdere collega’s samenwerkt op één locatie en daarnaast ook zelfstandig kan functioneren op één van onze nevenlocaties. Ben je proactief, accuraat en heb je een klantvriendelijke instelling? Vind je het leuk om met verschillende disciplines (zowel in eerste als tweede lijn) samen te werken en wissel je graag kennis/visies met je directe collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WAT BIEDEN WIJ?

  • Een fulltime aanstelling met de intentie tot vast contract (in overleg is flexibel ook bespreekbaar)
  • Een passend salaris met goede pensioenregeling
  • Een enthousiast en multidisciplinair team om mee samen te werken
  • Ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen/specialiseren d.m.v. diverse scholingen, workshops, congressen.
  • Een ruim pakket aan uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

BELANGSTELLING?

Heb jij een (bijna) afgeronde opleiding HBO Podotherapie en ben je op zoek naar een praktijk waar je in een team mag functioneren en je jezelf kunt blijven ontwikkelen?

Stuur dan jouw cv en een motivatiebrief naar vacature@podorosien.nl. Per post mag natuurlijk ook.

Voor meer informatie kun je ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Podotherapiepraktijk Rosien
T.a.v. Jolanda Rosien / Franz van Haaften
Madridstraat 17
9403 DV ASSEN

0592 - 345948 | info@podorosien.nl | www.podorosien.nl

Sluiten