Vacature podotherapeut

Hermanns vacature.jpg

Onze praktijk is op zoek naar collega’s welke samen met ons streven naar excellente zorg voor onze cliënten. Ben jij op zoek naar iets nieuws en uitdagends? Wij hebben mooie kansen op verschillende plekken!

Vacature Podotherapie

Onze praktijk is op zoek naar collega’s welke samen met ons streven naar excellente zorg voor onze cliënten. Ben jij op zoek naar iets nieuws en uitdagends? Overal in Nederland liggen mogelijkheden en alles is bespreekbaar.

Uitgelicht: West-Brabant & Zuid-Holland

Wat hebben wij jou te bieden?
Wij geven graag in een persoonlijk gesprek inzicht in de voordelen die onze functie als podotherapeut te bieden heeft. Hier is alvast een idee van wat je kunt verwachten:

  • Aantrekkelijk salaris: We bieden een salaris vanaf € 3.453.95, met jaarlijkse salarisverhogingen en inschaling op basis van ervaring.
  • Bedrijfsauto met privégebruik: Je krijgt de beschikking over een bedrijfsauto, inclusief de mogelijkheid voor privégebruik.
  • Pensioenregeling: We voorzien in een goede pensioenregeling, zodat je zeker bent van een financieel gezonde toekomst.
  • Flexibele werktijden: We begrijpen dat werk-privébalans belangrijk is. Daarom bieden we mogelijkheden voor zowel parttime dienstverbanden als flexibele werktijden.
  • Maatschappelijke betrokkenheid: Bij ons kun je bijdragen aan maatschappelijk verantwoord werken en de gezondheid van mensen verbeteren.
  • Leuke personeelsactiviteiten: We organiseren regelmatig leuke personeelsuitjes zoals voetbalinterlanden, BBQ's en kerstborrels, om ook plezier te hebben buiten het werk.

Werken bij Hermanns
In onze sector staan wij bekend als een toonaangevend bedrijf dat voortdurend innoveert en zich inzet voor maatschappelijke verantwoordelijkheid. We hebben onze eigen geavanceerde podotherapie-software ontwikkeld, waardoor we minder tijd kwijt zijn aan administratieve taken en meer tijd kunnen besteden aan onze cliënten.

Onze aanpak draait om kwaliteit, ondersteund door technologie. Bovendien zijn we pioniers in de productie van 3D-geprinte zolen, met slechts 3% afval in vergelijking met conventionele methoden. Bij ons draait alles om het creëren van de optimale zorgervaring voor onze cliënten.

Bij Hermanns vinden we de groei en ontwikkeling van onze medewerkers belangrijk. Via onze eigen Hermanns Academy bieden we interne opleidingen en cursussen aan om je professionele vaardigheden verder te ontwikkelen. Bovendien zijn er kansen voor interne doorgroeimogelijkheden, zoals bijvoorbeeld naar de functie van regioleider. We investeren graag in jouw groei en carrièreontwikkeling.

Podotherapie Hermanns, waar passie voor podotherapie samengaat met gezelligheid.

Solliciteren?
Ben jij enthousiast geworden door deze vacature en wil jij ons team van podotherapeuten komen versterken? Stuur jouw sollicitatie naar personeelszaken@depodo.nl.

Vragen of meer informatie? Dan kun je ons bellen of een WhatsApp sturen naar 06 16 30 10 40.

Sluiten