NVvP Congres 2024 | PodoTRAINing

Jij bent er toch ook bij?

Sprekers bij NVvP Congres PodoTRAINing

NVvP Congres PodoTRAINing

Over de sprekers

 1. Adam McIlwaine

  Adam McIlwaine

  Adam McIlwaine is podotherapeut en docent podotherapie aan de NUI in Galway. Hij heeft uitgebreide klinische ervaring op het gebied van musculoskeletale aandoeningen binnen de topsport. Adam heeft zich gespecialiseerd in niet-contactblessures ter hoogte van de voet binnen verschillende sporten, waaronder rugby. Daarnaast is hij intensief bezig met wetenschappelijk onderzoek waarbij zijn huidige onderzoeksprojecten zich richten op peespathologie en motorische neuropathie bij metabole ziekten.
 2. Annabelle Pont

  Annabelle Pont

  Annabelle Pont is een bevlogen sportpodotherapeut. Zij werkt in de praktijk veel met oefentherapie voor voeten. Samen met Wies Karssenberg verzorgt zij een workshop oefentherapie.
 3. Anne Marie Griffioen

  NVOS-Orthobanda penningmeester, orthopedische schoentechnoloog, werkzaam bij en mede-eigenaar van Krabben orthopedische schoentechniek
 4. Chris Riezebos

  Chris Riezebos

  Chris Riezebos studeerde in 1974 af aan de Haagse Academie voor Fysiotherapie en trad datzelfde jaar toe tot het docententeam. Hij gaf tot 1988 Fysiotechniek en Onderzoeken & Behandelen. Daarna was hij betrokken bij het oprichten van de opleiding Bewegingstechnologie aan de Haagse Hogeschool. Hij gaf daar tot 2015 het vak Beweging & Analyse. Tegenwoordig is hij gepensioneerd maar nog betrokken bij de opleiding, auteur bij het tijdschrift Podosophia en werkzaam als consulent bij het Bewegings Advies Centrum.
 5. Gerard Gravemaker

  NVOS-Orthobanda voorzitter orthopedische schoenen, orthopedisch schoentechnoloog en mede-eigenaar Voetzorg Noord-Holland
 6. Jacobine Melis

  Jacobine Melis

  Jacobine Melis is wond- en compressiespecialist. Zij geeft praktische workshops over de zin en onzin van de Enkel Arm Index. De reguliere uitvoer van de enkel arm index kent nogal wat valkuilen. Jacobine werkte ook mee aan de online scholing “Zorgmodule Preventie Voetulcera 2024”.
 7. Joyce Sombroek

  Joyce Sombroek

  Joyce Sombroek was jarenlang de vaste keepster van het Nederlands hockeyteam en won een gouden en zilveren medaille op de Olympische Spelen. Parallel aan haar topsportcarrière studeerde ze geneeskunde en ze richt zich nu op haar carrière als arts. Daarnaast deelt ze haar verhaal, kennis en ervaring regelmatig tijdens presentaties en teambuildingsworkshops.
 8. Kayleigh van Amelsfort

  Kayleigh van Amelsfort

  Kayleigh van Amelsfort is podotherapeut, gezondheidswetenschapper en NVvP bestuurslid Wetenschap & Vakinhoud. Zij zet zich in voor evidence-based practice binnen de podotherapie en de gezondheidszorg. Constant in ontwikkeling blijven is belangrijk, zodat de kwaliteit steeds wordt verbeterd én de plek van de podotherapeut binnen het steeds veranderende zorglandschap gewaarborgd blijft.
 9. Lars Fuit

  Lars Fuit

  Lars is in 1994 afgestudeerd als podotherapeut en was de eerste Nederlandse Sportpodotherapeut (Temple University, Philadelphia, USA en post-bachelor Fontys, Eindhoven). Hij is de oprichter, ontwikkelaar en docent van de post-bachelor opleiding Kinderpodotherapie (KIPZ, Eindhoven) en een veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland. Daarnaast houdt Lars zich bezig met wetenschappelijk onderzoek.
 10. Maikel Caarels

  Maikel Caarels

  Praktijkeigenaar, podotherapeut en sportpodotherapeut Maikel Caarels gaat voor "podotherapie op Champions League niveau”. Hij begeleidt voetballers bij FC Twente, FC Twente vrouwen en de FC Twente/Heracles Academie. In zijn workshop neemt hij je mee in de wereld van het (top)voetbal.
 11. Otto Wijnen

  Otto Wijnen

  Oei! Er zal gesproken worden tijdens een congres… Dat wordt weer sáái, verwacht men. Maar nee, niet deze keer. Dagvoorzitter Otto Wijnen zorgt ervoor dat deelnemers plezier hebben. Lachen. Verbinden. En tegelijkertijd de boodschap onthouden.
 12. Paul Borgions

  Paul Borgions

  Gedreven door een grote passie voor zijn vak, ontwikkelde Paul de gepatenteerde podologische inlegzool BORGinsole. Hij is manager van zijn eigen Podologisch Centrum te Rotselaar, waar hij vooral bij topsporters en kinderen hun bewegingspatronen analyseert en optimaliseert. Ook is hij een veelgevraagd spreker, podoloog voor RSC Anderlecht en adviseur voor de Belgische Vereniging voor Podologen.
 13. Sabrina Oostveen Robinson

  Sabrina Oostveen Robinson

  NBOT bestuurslid, procesmanager schoenen en orthopedisch (schoen)technoloog bij Livit Ottobock Care
 14. Steven Zwerink

  Steven Zwerink

  Steven combineert zijn ervaring als voormalig topsporter en freediver met zijn expertise in ademfysiologie in een dynamische en praktische trainingssessie, ontworpen om zowel informatief als direct toepasbaar te zijn voor het verbeteren van gezondheid en prestaties door ademhaling.
 15. Wies Karssenberg

  Wies Karssenberg

  Wies Karssenberg is een bevlogen sportpodotherapeut. Zij werkt in de praktijk veel met oefentherapie voor voeten. Samen met Annabelle Pont verzorgt zij een workshop oefentherapie.

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Voorwaarden en prijzen

Ticket Prijs
NVvP lid € 295,00
NVvP studentlid Gratis
Regulier € 395,00

De getoonde prijzen zijn exclusief btw. Na 1 juli is de NVvP verplicht btw af te dragen en worden de prijzen aangepast.

Sluiten