Vacature podotherapeut

Vacature Hermanns.jpg

Ben jij een gepassioneerde podotherapeut die toe is aan een nieuwe uitdaging?

Wij bieden jou een unieke kans om deel uit te maken van een organisatie die gedreven wordt door een warme familiecultuur, innovatie en waar alles tot in de puntjes wordt geregeld door onze ondersteunende afdelingen.

Uitgelichte regio’s: Utrecht, Noord- en Zuid-Holland, Zuid-Limburg en Brabant!

Werken bij Hermanns
In onze sector staan wij bekend als een toonaangevend bedrijf dat voortdurend innoveert en zich inzet voor maatschappelijke verantwoordelijkheid. We hebben onze eigen geavanceerde podotherapie-software ontwikkeld, waardoor we minder tijd kwijt zijn aan administratieve taken en meer tijd kunnen besteden aan onze cliënten.

Onze aanpak draait om kwaliteit, ondersteund door technologie. Bovendien zijn we pioniers in de productie van 3D-geprinte zolen, met slechts 3% afval in vergelijking met conventionele methoden. Bij ons draait alles om het creëren van de optimale zorgervaring voor onze cliënten.

Bij Hermanns vinden we de groei en ontwikkeling van onze medewerkers belangrijk. Via onze eigen Hermanns Academy bieden we interne opleidingen en cursussen aan om je professionele vaardigheden verder te ontwikkelen. Bovendien zijn er kansen voor interne doorgroeimogelijkheden, zoals bijvoorbeeld naar de functie van regioleider. We investeren graag in jouw groei en carrièreontwikkeling.

Podotherapie Hermanns, waar passie voor podotherapie samengaat met gezelligheid.

Waarom kiezen voor Hermanns?
Wij geven graag in een persoonlijk gesprek inzicht in de voordelen die onze functie als podotherapeut te bieden heeft. Hier is alvast een idee van wat je kunt verwachten:

  • We bieden een salaris vanaf €3.453,95 met jaarlijkse salarisverhogingen en inschaling op basis van ervaring.
  • Je krijgt de beschikking over een bedrijfsauto, inclusief de mogelijkheid voor privégebruik.
  • We voorzien in een goede pensioenregeling, zodat je zeker bent van een financieel gezonde toekomst.
  • We begrijpen dat werk-privébalans belangrijk is. Daarom bieden we mogelijkheden voor zowel parttime dienstverbanden als flexibele werktijden.
  • Bij ons kun je bijdragen aan maatschappelijk verantwoord werken en de gezondheid van mensen verbeteren.
  • We organiseren regelmatig leuke personeelsuitjes zoals voetbalinterlanden, BBQ's en kerstborrels, om ook plezier te hebben buiten het werk.

Solliciteren?
Ben jij enthousiast geworden door deze vacature en wil jij ons team van podotherapeuten komen versterken? Stuur jouw sollicitatie naar personeelszaken@depodo.nl.

Vragen of meer informatie? Dan kun je ons bellen of een WhatsApp sturen naar 06 16 30 10 40.

Sluiten