Podotherapeut (16-32 uur), regio Brabant

Aandacht voor bewegen, dat is waar het om draait bij Hét Voet- en Beweegcenter Buchrnhornen. En die aandacht, daar zorgen onze medewerkers voor. Daarom zijn we op zoek naar versterking voor onze vestiging in regio Utrecht. Ben jij de gedreven podotherapeut (16-24 uur) die we zoeken.

Taken en verantwoordelijkheden

Binnen deze functie maak je de vertaalslag van hulpvraag naar behandelplan. Je beheerst alle facetten van het podotherapeutenvak en bent verantwoordelijk voor het gehele adviestraject ten behoeve van de klant, arts en zorgverzekeraar.

"Podotherapie bij Buchrnhornen is heel dynamisch, dat maakt deze baan zo leuk!"

Profiel

Wij zoeken een enthousiaste podotherapeut die flexibel en actief is in het bedenken van de beste oplossingen op het gebied van voet- en loopproblemen. Verder beschik je over goede sociale vaardigheden die aansluiten bij de klantvriendelijke cultuur van ons bedrijf. Een specialisatie in Diabetes is mooi meegenomen. 

"Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met voet- en loopspecialisten. Met hen onderhoud je een relatie waarin je kennis, analyses en ervaringen uitwisselt."

Wat bieden wij

Wij bieden een fijne werkkring met enthousiaste collega’s en ruimte voor specialisatie.

Interesse?

Herken jij je in de bovenstaande beschrijving en heb je interesse? Reageer dan direct en stuur je sollicitatie met motivatie en cv naar solliciteren@buchrnhornen.nlt.a.v. Yvonne van Bruggen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kijk ook bij onze andere vacatures: https://www.buchrnhornen.nl/vacatures/podotherapeut/

Sluiten