Vacature zelfstandig werkende podotherapeut regio West-Brabant

Wil je graag zelfstandig werken in de regio West-Brabant? Dit is je kans!

   16-32 uur       Verantwoordelijkheid      Teamwork

Wij zijn op zoek naar een nieuwe podotherapeut om ons leuke team te komen versterken. Podotherapie Restiau is werkzaam op verschillende locaties. Wij zoeken versterking voor onze locatie in Roosendaal (West-Brabant). De patiëntgebonden werkzaamheden zullen plaatsvinden in Roosendaal. Daarnaast verwachten wij een bijdrage binnen onze organisatie op het hoofdkantoor in Eindhoven. Hier komen wij wekelijks samen met het gehele team.

Ons huidige team bestaat uit 4 podotherapeuten en 3 personen ondersteunend personeel. Podotherapie Restiau staat voor service en kwaliteit. De patiënt staat bij ons op nummer 1. Wij hechten waarde aan een uitgebreid onderzoek en samenwerken met andere disciplines. In Roosendaal is dit zeker mogelijk aangezien wij werkzaam zijn in een groot paramedisch centrum waar verschillende disciplines werkzaam zijn.

Wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.

Dus wil je graag zelfstandig werken in de regio West Brabant dan is dit jou kans!

Heb je interesse neem dan contact op met Mathijs Restiau via mathijs@podotherapierestiau.nl

Sluiten