Ondernemende podotherapeut (regio Utrecht)

Aandacht voor bewegen, dat is waar het om draait bij Buchrnhornen. En die aandacht, daar zorgen onze medewerkers voor. 

Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing om bewegingsvrijheid te bevorderen. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste Podotherapeut voor regio Utrecht. We staan open voor diverse samenwerkingsmogelijkheden. Nieuwsgierig geworden?

Taken en verantwoordelijkheden

Binnen deze functie maak je de vertaalslag van hulpvraag naar behandelplan. Je beheerst alle facetten van het podotherapeutenvak en bent verantwoordelijk voor het gehele adviestraject ten behoeve van de klant, arts en zorgverzekeraar.

Profiel

Wij zoeken een enthousiaste podotherapeut die flexibel en actief is in het bedenken van de beste oplossingen op het gebied van voet- en loopproblemen. Verder beschik je over goede sociale vaardigheden die aansluiten bij de klantvriendelijke cultuur van ons bedrijf.

Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met voet- en loopspecialisten. Met hen onderhoud je een relatie waarin je kennis, analyses en ervaringen uitwisselt.

Wat bieden wij

Buchrnhornen biedt een prettige en gezellige werkcultuur met de faciliteiten die jij nodig hebt om prettig te werken, met meerdere locaties in Noord Brabant. Ben jij de collega waar wij naar op zoek zijn?

Bij Buchrnhornen zijn we altijd bezig met vernieuwing. Dat merk je aan de innovaties en technieken waarmee we onze klanten vooruit helpen. Denk bijvoorbeeld aan 3d-geprinte steunzolen of nieuwe werkmethodes. Het leuke van onze organisatie is de grote variatie aan specialisaties in huis. Zo hebben we altijd een antwoord op voet- en bewegingsgerelateerde vraagstukken.

Ruimte voor diverse samenwerkingsverbanden

Buchrnhornen staat open voor nieuwe samenwerkingsverbanden. Ben je ondernemend en wil je graag zelfstandigheid en eigenaarschap, dat kan. Zo kan je toetreden tot onze maatschap waarmee je binnen een veilige omgeving kan ondernemen met gebruik van onze faciliteiten.

Interesse?

Herken jij je in de bovenstaande beschrijving en heb je interesse? Reageer dan direct en stuur je sollicitatie met motivatie en cv naar solliciteren@buchrnhornen.nl t.a.v. Yvonne van Bruggen (hoofd Podotherapie). Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sluiten