PodoPrinter

Onze gebruiksvriendelijke 3D-print technologie revolutioneert de productie van steunzolen door deze efficiënter, schoner en milieuvriendelijker te maken.

Onze gebruiksvriendelijke 3D-print technologie revolutioneert de productie van steunzolen door deze efficiënter, schoner en milieuvriendelijker te maken. Met 99% minder afval en een 100% stofvrije productie, bieden wij een geautomatiseerd proces dat 24/7 draait.

Hierdoor blijft er meer tijd over voor klantcontact en het aanmeten van steunzolen, alles geautomatiseerd in huis en het echte vakmanschap blijft behouden! Dit resulteert in een gezond businessmodel, een milieuvriendelijke workflow en maatschappelijk verantwoord ondernemen.  Ben je klaar voor de volgende stap?

Bekijk de bedrijfsvideo op:https://www.youtube.com/watch?v=wiXnvLhLE44

Of bezoek onze website op: www.podoprinter.com

Sluiten