Neskrid 4Allbrands

Steunzolen oplossing toepasbaar in alle merken werk- en veiligheidsschoeisel.

  • Om marktpartijen te voorzien in de grote behoefte naar praktisch uitvoerbare orthopedische oplossingen in werk- en veiligheidsschoeisel heeft Neskrid het innovatieve 4Allbrands concept ontwikkeld. Met als ultieme doel: praktisch uitvoerbare en universele orthopedische oplossingen die toepasbaar zijn in de modellen van alle merken werk- en veiligheidsschoeisel. Als basis voor het 4Allbrands concept gelden in overeenstemming met de Verordening (EU) 2016/425 voor Persoonlijke Beschermingsmiddelen de nieuwe normen ISO 20347:2021 en ISO 20345:2021 die op 17 december 2021 definitief zijn vastgesteld en gepubliceerd.
  • Via 4Allbrands worden orthopedische oplossingen aangeboden in de vorm van gecertificeerd afdekmateriaal en gecertificeerde steunzolen. Alle producten worden geleverd inclusief MDR certificaat, gebruikershandleiding en wijzigingsprotocol. Op het MDR certificaat staat vermeld dat de producten zijn getest en goedgekeurd op basis van de geharmoniseerde normen EN ISO 20345 / EN ISO 20347.
  • Leden van de NVvP die klant worden bij Neskrid worden toegevoegd aan de Neskrid voetexpert zoeker op www.neskrid.com. Neskrid voorziet hierin dus ook acquisitie voor u als voetspecialist.

Sluiten