Medida Solutions

Opgericht in 2005 biedt Medida-solutions voetscanners, software, freesmachines en printers aan voor maatwerk zolen productie.

U kunt investeren in deze apparatuur of laagdrempelig starten met huren mits uitbesteding van uw productie. Meer dan 500 professionals uit de Podotherapie in België, Nederland en Frankrijk zijn onze klanten. Wij kijken ernaar uit om ook u bij te staan in de innovatie en uitbouw van uw praktijk!

Onbelast, semi-belast of volledig belast vanuit neutrale of gecorrigeerde positie neemt de 3Dvoetscanner in enkele seconden een 3D scan van de plantaire zijde van de voet. De software functies geven u de mogelijkheid om het voetoppervlak als zool oppervlak te gebruiken, u maakt de nodige pronatie en supinatie, u past uw zolen volledig naar wens aan. U kunt gebruik maken van de Medida- of uw eigen bibliotheken van zolen, grondpatronen, elementen alsook van de vele tools zoals lengte, breedte, hoogte, valgus, varus, hielheffing, teensprong, balmaat, wreefmaat, hielmaat, uitsparingen enz.

De Cubix zolenprinter print zolen in verschillende hardheden in flexibele recycleerbare TPU. Ideaal voor dunne zolen of 3D zolen waarbij u verschillende hardheden wenst in te stellen en dadelijk beide zijden wenst te printen klaar voor in de schoenen. U kunt de geprinte zolen nadien nog bewerken.

www.medina-solutions.com

Sluiten