FootPrint3D

Wij brengen 3D-printen binnen handbereik voor elke podotherapeut!

We zijn wellicht nieuw voor jou maar we zijn niet nieuw in de sector. Wij hebben ruime ervaring met het produceren van podotherapeutische zolen in binnen- en buitenland. Onze ongeëvenaarde expertise in het integreren van grondstoffen, hardware, software en podotherapeutische kennis maakt ons de ideale partner voor het realiseren van op maat gemaakte oplossingen voor de voet- en schoenzorg.

Naast op maat gemaakte zolen bieden we ook totaaloplossingen voor het printen van orthopedische leesten en pasfolieschoenen. Niet alleen goed voor de klant, maar ook voor het milieu en de portemonnee.

Onze oplossingen voldoen uiteraard aan de hoogste Europese normen van de MDR. We laten onze grondstoffen testen op toxiciteit en huidgevoeligheid volgens ISO 10993-5 (2009), ISO 10993-1 (2021) en ISO 10993-12 (2021).

Als vooruitstrevend kennisbedrijf zijn we continu op zoek naar innovatieve oplossingen om 3D-printen toegankelijk te maken voor elke podotherapeut. Onze missie is om de voetzorg naar Industrie 5.0 te tillen.

Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvende kennismaking of demo? Neem dan gerust contact met ons op via info@footprint3d.nl of bezoek onze website www.footprint3d.nl.

Sluiten