BORGinsole

Van gekalibreerde 3D voetscan tot gepatenteerde podotherapeutische zool.

BORGinsole is nieuw als NVvP partner, maar zeker geen ongekend begrip in de podotherapie.

Je kent ons wellicht van onze BORGinsole “Biomechanical Cross links” congressen in Antwerpen, of van onze biomechanische bijdrage binnen de post bachelor “Sportpodotherapie” aan Fontys.

In België is BORGinsole marktleider in het ontzorgen van bachelors en masters in de podotherapie. Maar ook in Nederland hebben podotherapeuten al de sprong gewaag naar het unieke en exclusieve BORGinsole begrip in de gezondheidszorg.

In zijn 40 jarige loopbaan heeft Paul BORGions, master in de podotherapie, zich steeds ingezet om niet alleen de kwaliteit van het beroep te verbeteren, maar ook om podotherapeutische zoolconcepten te objectiveren en te digitaliseren. De gepatenteerde BORG”insole” is hier het resultaat van. Met impuls van zijn echtgenote Gratienne Sioncke,CEO, staat BORGinsole ook Europees garant voor exclusiviteit binnen de podo-wereld.

BORGinsole wil de beste podotherapeutische zolen afleveren, exclusief voor u als podotherapeut. Om de beste zool te kunnen bedenken, berekenen en ook te produceren heeft BORGinsole in elk proces zijn eigen hard- en software ontwikkeld. Met steeds hetzelfde doel: “morgen beter doen dan vandaag”.

Vanuit een centrale podoCLOUD stuur jij de nodige software aan voor je metingen, je videoanalyse, je zool designprogramma, tot zelfs het in beweging zetten van de robots in ons werelduniek productielabo.

BORGinsole is een familiebedrijf dat podotherapeutische passie uitstraalt.

Wil je vrijblijvend kennis maken?

info@BORGinsole.com |  www.BORGinsole.com

Sluiten