Vacature podotherapeut met passie voor het bewegingsapparaat

Ben jij een gediplomeerd podotherapeut met een passie voor het bewegingsapparaat? Houd jij je het liefst de hele dag bezig met het vinden van een oplossing bij blessures? 

Wil jij je daarin graag verder ontwikkelen in een klein team met fijne collega’s, waar volop ruimte is voor persoonlijke begeleiding? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven en zijn wij op zoek naar jou! 
 
Podotherapie Peeters is gespecialiseerd in het behandelen van sporters en kinderen. Voor versterking van het team in onze vestigingen in Oss en Kerkdriel zijn wij op zoek naar een: 

Podotherapeut (m/v); 24-32 uur per week

Functieomschrijving

Als podotherapeut heb je veel contact met andere zorgverleners. Je bent leergierig en blijft graag up-to-date. Bijvoorbeeld door het volgen van trainingen en je te verdiepen in nieuwe behandelingsmethodes of mobiliserende technieken. Je weet dat een client soms net even wat meer vraagt dan de standaardoplossing. Een creatieve werkwijze is daarbij erg belangrijk. 

Functie-eisen

  • diploma podotherapie;
  • je bent bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B; 
  • naast affiniteit met sporters behandel je ook graag kinderen en ouderen; 
  • je bent zelfstandig, leergierig, flexibel en creatief; 
  • je onderhoudt contact met andere zorgverleners; 
  • je bent in staat multidisciplinair te werken en te denken; 
  • je staat open voor het organiseren van lezingen voor diverse doelgroepen. 
     

Wat bieden wij je?

Ben jij de podotherapeut die we zoeken om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden? Dan kun jij rekenen op een uitdagende en afwisselende baan in een klein team van gemotiveerde professionals. Uiteraard past daarbij een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.  

Over ons 

Podotherapie Peeters is gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat. Door onze expertise op het vlak van voetklachten in relatie met problemen aan het bekken en het lage ruggebied, werken we nauw samen met manueeltherapeuten, sportartsen en fysiotherapeuten en andere zorgverleners. Bij onze werkzaamheden krijgen we ondersteuning van een praktijkondersteuner. 

Interesse? 

Stuur je cv naar: 
Podotherapie Peeters 
t.a.v. Jannette Peeters 
Obrechtstraat 31 
5344 AT Oss 
 
Of mail je reactie naar info@podotherapiepeeters.nl. Hier kun je ook terecht als je meer informatie wilt. Bellen kan uiteraard ook via telefoonnummer 0412 – 632173.

Link website vacature: https://www.podotherapiepeeters.nl/vacatures/

Sluiten