Gezellig team zoekt enthousiaste podotherapeut

Ben jij die enthousiaste podotherapeut (in opleiding) die in onze moderne praktijk wil werken met veel mogelijkheden? 

Voor ons gezellige team zijn we op zoek naar jou!

Ben jij die enthousiaste podotherapeut (in opleiding) die in onze moderne praktijk wil werken met veel mogelijkheden? Kom dan eens bij ons kijken. In onze praktijk richten we ons op kinderen, sport en diabetes. Werken we veel samen met de andere disciplines binnen het gezondheidscentrum, en hebben we een korte lijn met het ziekenhuis dat naast ons gezondheidscentrum ligt. Beginnende podotherapeuten vinden we leuk om te begeleiden.

Het salaris van een beginnende podotherapeut is voor een 38-urige werkweek rond de 2550,-. Tevens zorgen we voor een premievrij pensioen en reiskosten. Omdat we het belangrijk vinden dat je je kan ontwikkelen in een richting die voor jou belangrijk is worden studiekosten en de NVvP vergoed. Uiteraard zorgen we bij een fulltime dienstverband voor een eigen laptop.

Wil je kennis komen maken?

Mail een berichtje naar Renate Steeghs of Lonneke Peters info@podotherapie-utrecht.nl

Sluiten