NVvP Ledenvoordeel

Als lid van de NVvP kun je rekenen op ledenvoordeel bij verschillende leveranciers en organisaties. Hieronder vind je de voordelen op een rijtje.

Digitale zorg met Physitrack

Physitrack biedt een oplossing voor zorg op afstand, zoals oefenprogramma's, een app, voorlichting en beeldbellen. Leden van de NVvP ontvangen 10% korting op een abonnement.

Model arbeidsovereenkomsten

Het is belangrijk om goed op de hoogte te zijn en uit te zoeken welke arbeidsovereenkomst het beste past bij een bepaalde situatie. De NVvP heeft 2 model arbeidsovereenkomsten met een toelichting waar leden gebruik van kunnen maken. Deze overeenkomsten zijn opgesteld door een arbeidsjurist van de NVvA.

Korting op een digitaal scherm 

Een scherm in de wachtkamer is een goede manier om klanten te informeren. NVvP leden ontvangen korting op de aanschaf van een scherm en de abonnementskosten bij Wachtkamerscherm® en bij Informatieschermen.nl.

Beroepsaansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekering

De NVvP heeft afspraken gemaakt met VvAA. NVvP leden ontvangen een korting van 5% op hun beroepsaansprakelijkheidsverzekering en/of beroepsrechtsbijstandverzekering.

Korting bij De Leestafel

Leden ontvangen bij De Leestafel een maandelijks korting op een Leestafelpakket met minimaal 15 nieuwe tijdschriften van de voorlaatste editie. De tijdschriften blijven na ontvangst eigendom.

Sluiten