U bevindt zich hier : Zorgprofessional » NVvP congres 2021 » Exposanten

NVvP Najaarscongres 2021

Wij heten de volgende bedrijven welkom op het NVvP najaarscongres 2021 'Zorg voor de Toekomst'.

AFT International

Met meer dan 130 jaar ervaring in de sector is AFT International de referentie in de Benelux voor wat betreft het verwerken en verdelen van podotherapeutische producten en machines. Bij ons kan u terecht voor een zeer ruim aanbod aan materialen en machines om aan de slag te gaan als podotherapeut. Van de basis grondstoffen tot een zo goed als afgewerkte zool of op maat gemaakte freesblok. Wij bieden een zeer uitgebreid gamma aan hoogwaardige:

Waarom AFT International?
Onze grote kracht is onze eigen productie afdeling waardoor wij voor elke klant volledig op maat kunnen produceren. Eender welke dikte, kleur of vorm is bij ons mogelijk! Meer dan 30.000 artikels op voorraad verkrijgbaar via onze webshop https://webshop.aft-international.com/

Plan2Zooltechniek

Plan2 zooltechniek is uw partner voor de uitbesteding van uw zoolproductie. Wij bieden een online platform voor het digitaal modelleren van uw therapeutische voorziening en leveren een product dat op hoge resolutie word gefreesd in ons CAM systeem.

Plan2 zooltechniek biedt u een gratis software zonder investeringskosten, waarbij u zelf in de cloud uw zolen kunt modelleren. Wij bieden u een hoogwaardige zoolproductie met meerdere EVA materialen en diverse type onderlagen. Middels een snelle en flexibele levering krijgt u de zolen bij u bezorgd.

Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid om uw zolen 3D te printen. Hierbij kunnen meerdere shore-waarde in één zool worden toegepast.

Graag ontmoeten wij u op onze stand van Plan2 zooltechniek voor meer informatie en voorbeelden.

www.plan2zooltechniek.nl

LutraCAD 

“OUTSTANDING SOFTWARE”

LutraCAD is internationaal maar zeker ook lokaal actief met het leveren van oplossingen voor de podotherapie en orthopedie. Van het handmatig vervaardigen van steunzolen naar een eigen softwarepakket. Naast software bieden wij sinds kort ook 3D scanners aan die jouw werkproces nog verder vereenvoudigt.

Van beginner tot expert, ontwerp eenvoudig en snel steunzolen in een aantal eenvoudige stappen. Met LutraCAD software heb je volledige controle over jouw persoonlijk ontwerp. Digitaal ontwerpen bespaart veel tijd! Besteedt zo meer persoonlijke aandacht aan jouw client.

Wij adviseren je graag over de implementatie van het digitaal ontwerpen binnen jouw bedrijfsproces!

www.lutracad.com

PLT

Your outsourcing partner for professional footcare

PLT is een jonge en dynamische organisatie, actief binnen de voetzorg en gespecialiseerd in het digitaal aanmeten en vervaardigen van podotherapeutische en orthopedische voorzieningen. We zijn innovatief, combineren ambacht met de meest hoogwaardige technieken en helpen u bij het digitaliseren en automatiseren van uw dagelijkse processen.

www.pltproducts.nl  

Medical-Leather

dè totaalleverancier voor de podotherapiepraktijk

De totaalleverancier voor de podotherapeut, van zoolmaterialen tot praktijkinrichting. Door het grote assortiment en scherpe prijsstelling is Medical Leather een zeer interessante leverancier voor u.

Met het innovatieve logistieke proces zijn we in staat om maatwerk, zoals gepersonaliseerde freesblokken binnen 48 uur te kunnen leveren tegen zeer goede condities.

Bezoek onze stand en informeer naar de mogelijkheden, speciaal afgestemd op uw wensen.

www.medical-leather.nl

Ortho Dutch

OrthoDutch levert sinds 2003 freesmachines en randapparatuur aan zelfstandige podopraktijken en freeslabs. Tijdens het jaarcongres kun je in de met Podonova gedeelde stand naast bekende freesmachines ook de volgende apparatuur zelf testen:

Podonova is de snelgroeiende online groothandel. In ruil voor bestellingen zelf invoeren betaalt elke klant – groot en klein –  dezelfde lage prijzen voor topkwaliteit zoolmaterialen. Daaronder:

www.podonova.nl/

Dumco

Dumco is een familiebedrijf opgericht in 1927 te Waalwijk. We zijn totaalleverancier voor de podotherapie, podologie, orthopedie en schoenreparatie. Dumco beschikt over een moderne en flexibele productieafdeling waar we in staat zijn om o.a. elementen en freesblokken op maat en klantenwens te produceren.

Daarnaast hebben we een compleet ingericht magazijn van waaruit we goederen binnen 24 uur kunnen leveren. Ons assortiment bestaat o.a. uit materialen voor zoolvervaardiging, ortheses, het aanmeten en vervaardigen van zolen, maar ook voor een complete praktijkinrichting en gecertificeerd materiaal voor inlegzolen voor werkschoenen bent u bij ons al jaren aan het juiste adres.

www.dumco.nl

SOLE by PodoPrinter

Ben jij als specialist klaar voor de volgende stap!

SOLE by PodoPrinter biedt een geavanceerde 3D productietechniek in combinatie met uniek lichtgewicht filament en PodoCAD software. Wij maken 3D geprinte inlegzolen beschikbaar voor iedereen zonder dat u een 3D print expert hoeft te zijn.

Het unieke ingrediënt van ons SOLE Premium filament maakt een lichtgewicht 3D inlegzool mogelijk. De hardheden binnen een inlegzool kunnen per gebied en per element worden aangepast. In onze PodoCAD software zijn steunzool categorieën en elementenbibliotheken opgenomen. Deze kunnen allemaal worden aangepast aan uw behoeften.

De 3D-geprinte inlegzool wordt vervaardigd volgens uw gedetailleerd ontwerp, waarbij slechts een minimale hoeveelheid productiemateriaal wordt gebruikt. Geen onwenselijk EVA-schuimafval meer.

De SOLE draagt bij tot het hebben van een onafhankelijke onderneming of praktijk, een hoge mate van efficiëntie en flexibiliteit tegen een uiterst concurrerende prijs.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.podoprinter.com of stuur ons uw verzoek via info@podoprinter.com

Urgo Medical

Een innovatief Frans familie bedrijf wat zich o.a. richt op de wondzorg. Wij leveren diverse innovatieve wonddressings die bewezen de genezingstijd reduceren bij o.a. de diabetische voet. Dit doen wij doormiddel van de TLC NOSF technologie. Dankzij deze innovaties worden wij onder andere aanbevolen door NICE en de IWDGF. Urgo Medical is een wereldwijd actief bedrijf en is in Nederland nu 10 jaar aanwezig.

www.urgomedical.nl

Leading Foot Technology (LFT)

Een betrouwbare samenwerkingspartner

U levert dagelijks de beste zorg voor uw patiënten. LFT helpt u hierbij met haar totaal oplossing. Met onze software en hardware helpen we u bij het opstellen van het behandelplan. Bij het productieproces kunt u aangeven welke fases van het productieproces u wilt uitbesteden. Ons Support Team en Strategic podiatrist staan voor u klaar als het nodig is en verzorgen trainingen op maat. Bij ons staat altijd centraal welke aanpak voor u het meeste werkplezier opleverd.

Bij LFT werken professionals met verschillende achtergronden. Door kennis en kunde samen te brengen komen we met innovatieve oplossingen zoals ECO-blokken, 3D geprinte zolen en ganganalyse systemen. We selecteren uitsluitend duurzame hardware voor onze freesmachines en analyse apparatuur die we integreren in onze digitale omgeving. We richten workflow processen zo in om het voor u gemakkelijk te houden.

Kom informeren en bezoek onze stand op 5 november tijdens het najaarscongres.

www.lftonline.com

Inmotus - Empowering Footcare

Win tijd & aandacht van uw patient!

Creëer meer tijd en aandacht voor uw patiënten door tijd te besparen op het bestellen van uw benodigde materiaal. U bestelt makkelijk, snel, overzichtelijk en 24/7 via de webshop van INMOTUS wanneer het ù uitkomt.

De voordelen op een rijtje:

Maak een digitale tour door onze webshop: www.inmotus.nl

Medida Solutions

Van digitaal gescande voet naar 3D geprinte zool. Voetmaatname belast, half belast of onbelast in neutrale of gecorrigeerde positie.
Modelleren van de zolen vanaf het voetoppervlak of op basis van grondpatronen, elementen, functionele zolen .. alsook steeds dadelijk het binnenzool model!
Printen van de zolen in verschillende hardheden dadelijk klaar voor in de schoenen in recycleerbaar filament.

www.medida-solutions.com

Sam Dillemans en Jarni Van den Bogaert, Technical consultants.
Medida-solutions, Dreefvelden 19, 2860 Sint-Katelijne-Waver, België

Podomark

Hightech in motion

Podomark biedt professionele apparatuur en opleidingen op het gebied van footcare oplossingen voor de podopraktijk, zoals CadCam, Voetdrukmeting en Shockwave. Hightech systemen in 2D en 3D, waarmee de voet- (en schoen)specialist analyse, diagnose en behandeling naadloos kan combineren. Vanuit een degelijke expertise en een podotherapeutische achtergrond plaatsen en implementeren wij – full service – onze systemen bij de klant. Full service? Jazeker, want we zijn er ook voor advies, opleiding, bijscholing, onderhoud en het op peil houden van uw software.

www.podomark.nl

ProSoftware

Wij bieden met ZorgAdmin intuïtieve praktijksoftware speciaal voor podotherapeuten. Uw zorgprocessen zijn bij ons gewaarborgd voor een betaalbare prijs. ZorgAdmin kenmerkt zich verder door haar flexibele online karakter en is daardoor inpasbaar in vele soorten praktijken.

Zo heeft u meer tijd over voor uw patiënten en ontzorgen wij de zorg. Daarbij staat ZorgAdmin als software voor de podotherapiepraktijk niet stil, met talrijke verbeteringen en kosteloze uitbreidingen zoals de handige Scan App, het DM portaal ProVoetzorg, een volwaardig patiëntportaal en het eigen patiënttevredenheidsinstrument ZorgRespons voorzien u van nog meer gebruiksgemak én kostenbesparing.

Bovendien ontwikkelen wij momenteel oplossingen voor de MDR wetgeving. Wij kunnen bij een overstap al uw patiëntgegevens gratis voor u overzetten van Prosoftware naar ZorgAdmin: agenda-afspraken, patiëntenkaarten, bezoeken, zorgtrajecten, verslagen, dossiers, documenten, correspondentie en artsen.
Daarnaast kunt u, indien u overstapt op ZorgAdmin, op elk moment uw Prosoftware overeenkomst opzeggen. Neem contact op voor een vrijblijvende demonstratie: verkoop@prosoftware.nl

www.prosoftware.nl

Sportvoeten

Sportvoetenshop is gespecialiseerd in producten voor de sportende voet! Denk hierbij aan goede sokken, een anti-wrijvingzalf, Sportvoetenwol en trainingsmaterialen.

Het Sportvoeten-team heeft al hun kennis en ervaring in de podotherapie en farmacie gebruikt om de beste voetverzorgingsproducten te selecteren. Ook hebben ze hun ervaring in de wielersport en andere sporten hiervoor gebruikt.

Voor podotherapeuten zijn diverse producten beschikbaar voor wederverkoop. Hierdoor kun je als podotherapeut nóg completere zorg aanbieden aan jouw actieve cliënten.

www.sportvoetenshop.nl/

Kipz - Kennisinstituut Podotherapeutische Zorg

De gezondheidszorg verandert razendsnel en daarmee ook de rol en positie van de podotherapeut. We weten niet precies hoe de zorg er over 5, 10 of 25 jaar uitziet, maar we weten wel dat het belangrijk is om in te spelen op de maatschappelijke ontwikkelingen om duurzame inzetbaarheid van podotherapeutische zorg als beroepsgroep te kunnen garanderen. Dit kunnen we door met elkaar 'een leven lang te leren'.  KIPZ is ontstaan vanuit de wil van een groot aantal  podotherapeuten om met elkaar een leven lang leren mogelijk te maken en biedt cursussen en opleidingen aan op post-hbo niveau.

www.kipz.nl

Fontys Paramedische Hogeschool

Fontys Paramedische Hogeschool biedt inspirerend, uitdagend en hoogwaardig hoger onderwijs aan waarbij onderwijs en onderzoek aansluiten bij de actuele en toekomstige vragen en behoeften van onze studenten, het werkveld en de samenleving.

We zijn uniek door de combinatie van onze paramedische studies: 

Naast vakspecifiek onderwijs verzorgd door opleidingsteams geven profileringsteams invulling aan interprofessioneel samenwerken, (zorg)technologie en zelfregie. Onderzoek doen, kennisuitwisseling en intensieve samenwerking met het werkveld nemen hierbij een centrale plaats in.

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

Wil je carrièrestappen zetten, volg dan een associate degree, bachelors of masters. Beter worden in je vak? Volg een training of cursus, bekijk het post-hbo aanbod. Inspiratie opdoen? Woon een van onze refereeravonden of kenniscafés bij!

En misschien overweeg je met jouw kennis en ervaringen de volgende lichting studenten te inspireren. Ontdek de mogelijkheden om als professional betrokken te zijn bij Fontys Paramedische Hogeschool.

www.fontys.nl


KP
NVvDP

© Copyright 2020 Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten