U bevindt zich hier : Zorgprofessional » NVvP congres 2021

Congrescentrum Inn Style
 Maarssen
09.30 - 18.00 uur

Exposanten

Na een jaar met beperkende coronamaatregelen kunnen we weer vooruit kijken. Dé gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten is het NVvP Congres 2021 op vrijdag 5 november 2021. Het congres vindt dit jaar plaats op een bijzondere locatie: InnStyle aan de Maarsseveense plassen. Is uw bedrijf er ook bij?

Ontmoeting staat centraal en dat is ook terug te zien in de vernieuwde opzet van het congres voor exposanten. Zowel in de centraal gelegen foyer als in de aangrenzende ruimte en het netwerkcafé is er gelegenheid om uw bedrijf te presenteren en positioneren. De beschikbare mogelijkheden voor standruimte staan ingetekend op de plattegrond. U kunt kiezen uit diverse sponsorpakketten. Let op: de diverse sponsorpakketten zijn beperkt beschikbaar. De indeling vindt plaats op volgorde van aanmelding.

Zorg voor de toekomst

Het NVvP najaarscongres staat in het teken van 'Zorg voor de toekomst'. We kijken vooruit naar nieuwe digitale mogelijkheden in de zorg en presenteren ideeën en tips om duurzamer te kunnen werken. Daarbij denken we niet alleen aan duurzaam ondernemen, maar ook aan duurzame inzetbaarheid van podotherapeuten.  

In een ontspannen omgeving aan de Maarsseveense plassen wordt een gevarieerd programma gepresenteerd van cabaret, presentaties en workshops. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om elkaar weer te spreken onder het genot van een hapje en een drankje.

NVvDP
KP

© Copyright 2020 Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten