U bevindt zich hier : Zorgprofessional » NVvP Congres 2022 » Business Experience » Exposanten

Business Experience

Wij heten de volgende bedrijven welkom op het NVvP congres 2022 'Expeditie Podotherapie'.
Klik hier voor de plattegrond.

AFT International

Met meer dan 130 jaar ervaring in de sector is AFT International de referentie in de Benelux voor wat betreft het verwerken en verdelen van podotherapeutische producten en machines. Bij ons kan u terecht voor een zeer ruim aanbod aan materialen en machines om aan de slag te gaan als podotherapeut. Van de basis grondstoffen tot een zo goed als afgewerkte zool of op maat gemaakte freesblok. Wij bieden een zeer uitgebreid gamma aan hoogwaardige:

Waarom AFT International?
Onze grote kracht is onze eigen productie afdeling waardoor wij voor elke klant volledig op maat kunnen produceren. Eender welke dikte, kleur of vorm is bij ons mogelijk! Meer dan 30.000 artikels op voorraad verkrijgbaar via onze webshop https://webshop.aft-international.com/

Dynamic

Dynamic is sinds 1993 specialist in echografie in binnen- en buitenland (medisch en veterinair) en sinds 1997 als eerste actief op de Nederlandse markt met musculoskeletale echografie. ​Naast deze specialisatie wil Dynamic zich differentiëren van de overige aanbieders door bij verkoop ook meerwaarde te bieden. Deze meerwaarde is niet enkel gerelateerd aan de kwaliteit van het product zelf maar zeker ook aan de mogelijkheid van de klant om de producten ten volle te benutten.

 “Wij willen u in staat stellen om uw kennis over de toepassing en het gebruik van de producten uit te breiden en te vergroten. Na de verkoop van een product is het dus nog niet afgelopen”.

Kom bij ons langs en beleef echografie, zie wat u eerder niet zag: schepte, detail en “ease of use”. Goede beeldkwaliteit is voor iedereen bereikbaar.

Alvast een voorproefje, bezoek dan onze website: www.dynamic-bv.nl

Foot Facilities

Wij geloven in scherpe prijzen voor voetspecialisten op het gebied van innovatie en dit bieden we dan ook zonder poespas, geen stropdas en wat we zeggen doen we ook. ​

Foot Facilities heeft een breed scala aan apparatuur en hulpmiddelen voor voetspecialisten, denk aan mobiele en vaste 3D scanners, drukmeet platen, enzovoorts. Tevens zijn wij exclusief distributeur van de gepatenteerde SOLE Podoprinter in Nederland waarmee u onbemand uw zolen kunt 3D printen. 

​De Podoprinter-oplossing is een unieke combinatie van een 3D-bandprinter, foamend filament en gespecialiseerde CAD-software. U kunt met vrijwel elk apparaat scannen en onze geïntegreerde eenvoudige workflow gebruiken zonder kennis van 3D-printen. Gewoon één druk op de knop en klaar.

www.footfacilities.nl | info@footfacilities.nl

KipZ

De gezondheidszorg verandert razendsnel en daarmee ook de rol en positie van de podotherapeut. We weten niet precies hoe de zorg er over 5, 10 of 25 jaar uitziet, maar we weten wel dat het belangrijk is om in te spelen op de maatschappelijke ontwikkelingen om duurzame inzetbaarheid van podotherapeutische zorg als beroepsgroep te kunnen garanderen. Dit kunnen we door met elkaar 'een leven lang te leren'. 

KIPZ is ontstaan vanuit de wil van een groot aantal  podotherapeuten om met elkaar een leven lang leren mogelijk te maken en biedt cursussen en opleidingen aan op post-hbo niveau.

Medida Solutions

Opgericht in 2005 biedt Medida-solutions voetscanners, software, freesmachines en printers aan voor maatwerk zolen productie. U kunt investeren in deze apparatuur of laagdrempelig starten met huren mits uitbesteding van uw productie. Meer dan 500 professionals uit de Podotherapie in België, Nederland en Frankrijk zijn onze klanten. Wij kijken ernaar uit om ook u bij te staan in de innovatie en uitbouw van uw praktijk!

Onbelast, semi-belast of volledig belast vanuit neutrale of gecorrigeerde positie neemt de 3Dvoetscanner in enkele seconden een 3D scan van de plantaire zijde van de voet. De software functies geven u de mogelijkheid om het voetoppervlak als zool oppervlak te gebruiken, u maakt de nodige pronatie en supinatie, u past uw zolen volledig naar wens aan. U kunt gebruik maken van de Medida- of uw eigen bibliotheken van zolen, grondpatronen, elementen alsook van de vele tools zoals lengte, breedte, hoogte, valgus, varus, hielheffing, teensprong, balmaat, wreefmaat, hielmaat, uitsparingen enz.

De Cubix zolenprinter print zolen in verschillende hardheden in flexibele recycleerbare TPU. Ideaal voor dunne zolen of 3D zolen waarbij u verschillende hardheden wenst in te stellen en dadelijk beide zijden wenst te printen klaar voor in de schoenen. U kunt de geprinte zolen nadien nog bewerken of bekleden indien gewenst. Revolutionair!

Neskrid 4Allbrands

- steunzolen oplossing toepasbaar in alle merken werk- en veiligheidsschoeisel.

Om marktpartijen te voorzien in de grote behoefte naar praktisch uitvoerbare orthopedische oplossingen in werk- en veiligheidsschoeisel heeft Neskrid het innovatieve 4Allbrands concept ontwikkeld. Met als ultieme doel: praktisch uitvoerbare en universele orthopedische oplossingen die toepasbaar zijn in de modellen van alle merken werk- en veiligheidsschoeisel. Als basis voor het 4Allbrands concept gelden in overeenstemming met de Verordening (EU) 2016/425 voor Persoonlijke Beschermingsmiddelen de nieuwe normen ISO 20347:2021 en ISO 20345:2021 die op 17 december 2021 definitief zijn vastgesteld en gepubliceerd.

Via 4Allbrands worden orthopedische oplossingen aangeboden in de vorm van gecertificeerd afdekmateriaal en gecertificeerde steunzolen. Alle producten worden geleverd inclusief MDR certificaat, gebruikershandleiding en wijzigingsprotocol. Op het MDR certificaat staat vermeld dat de producten zijn getest en goedgekeurd op basis van de geharmoniseerde normen EN ISO 20345 / EN ISO 20347.

Leden van de NVvP die klant worden bij Neskrid worden toegevoegd aan de Neskrid voetexpert zoeker op www.neskrid.com. Neskrid voorziet hierin dus ook acquisitie voor u als voetspecialist.

Podomark - Pododirect

Podomark levert footscan drukmeetsystemen en 3D-scanners van Materialise Motion. Voor een goede diagnose bij een podotherapeutisch onderzoek is een gedetailleerde voetdrukmeting onontbeerlijk. Met een footscan voetdrukmeetsysteem is het mogelijk om zowel statische, balans als dynamische metingen te verrichten die een onmiskenbare meerwaarde bij diagnose en behandeling van voetproblemen leveren. Daarnaast bieden ze ook de unieke mogelijkheid om de Phits™ 3D geprinte (sport)zolen te modelleren.

www.podomark.nl 


Pododirect is allround leverancier van alle producten die je gebruikt in je praktijk, daarnaast bieden we fijneschoenen.nlde site waar je als podotherapeut de schoenen kunt leveren in aanvulling op je therapie, zowel sandalen als comfortschoenen.

www.pododirect.nl | www.fijneschoenen.nl 

Van Drunen Schoenfabriek

Onze dames- en herenschoenen, Durea en GIJS, worden gemaakt door ervaren vakmensen met liefde voor het schoenenvak. Hierbij letten we niet alleen op lengte van je voeten maar ook op de breedte. Of je nu een smalle, gemiddelde, brede of extra brede voet hebt, Van Drunen Schoenfabriek heeft altijd een passende schoen.

Alle schoenen hebben een volledig verwisselbaar voetbed en daardoor zijn onze schoenen optimaal aan te passen aan je voeten.

LutraCAD

“Outstanding Software” – Intuïtieve oplossingen door het automatiseren van het gehele productieproces

Al jaren is LutraCAD gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor het intekenen van steunzolen, hiernaast bieden wij ook voetscanners en iPad scanners aan. Het is nu zeer populair om de overstap te maken naar het 3D-printen van zolen, er zijn veel leveranciers van 3D printers op de markt. Eén van de visies van LutraCAD is dat jij kunt produceren op de manier die jij wilt. Dit betekent voor ons een open systeem, waarbij jij de keuze maakt of je wil frezen en/of 3D-printen. Met LutraCAD is alles mogelijk binnen één systeem. Omdat we een open systeem zijn kunnen we met verschillende scanners, freesmachines en 3D printers koppelen.

Kom een kijkje nemen op onze stand voor de eenvoudigste manier van het intekenen van zolen.

www.lutracad.com  | info@lutracad.com

NVvDP
KP

© Copyright 2020 Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten