U bevindt zich hier : Zorgprofessional » NVvP Congres 2022

NVvP congres 2022
Vrijdag 7 oktober
NBC Nieuwegein

Expeditie Podotherapie

2022: de podotherapeut is een belangrijke speler in de voetengezondheidszorg. Als specialist op het gebied van bewegen, sporten, chronische aandoeningen, maar ook op het gebied van preventie. Er is veel vraag naar meer handen in het werkveld en er liggen veel kansen, ook buiten de bekende podotherapeutische gebieden. Daarom nemen we alle podotherapeuten tijdens dit congres graag mee op expeditie!  

Het NVvP congres Expeditie Podotherapie kent een vol en inspirerend programma met plenaire sessies en workshops die je triggeren en nieuwe inzichten geven. Tijdens jouw ontdekkingstocht kies je zelf 3 workshops rond de thema’s persoonlijke ontwikkeling, professionele ontwikkeling en onderzoek/wetenschap. Je gaat aan het einde van de dag vast en zeker naar huis met een goed gevulde rugzak. 

Business Experience en Duurzaamheidsplein

Het NVvP Congres wordt mede mogelijk gemaakt door een groot aantal betrokken bedrijven. De Business Experience is de hele dag te bezoeken en een prima plek om onder het genot van een hapje en een drankje inspiratie op te doen. Het Duurzaamheidsplein vormt het centrale middelpunt van de Business Experience. Je vindt hier verschillende organisaties die je meer informatie kunnen geven over allerhande duurzame initiatieven die gebruikt kunnen worden in het werkveld. 
Laat je bijpraten over de laatste innovaties, praktische oplossingen, interessante congresaanbiedingen en diensten.   

Locatie & bereikbaarheid

NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
3438 LC, Nieuwegein

Bij het NBC is voldoende gratis parkeergelegenheid voor wie met de auto komt. Reis je met het OV dan ben je vanaf Utrecht Centraal binnen 15 minuten bij het NBC. Plan je route via 9292.

KP
NVvDP

© Copyright 2020 Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten