U bevindt zich hier : Zorgprofessional » NVvP Academy » Nieuw inschrijfsysteem

Hoe werkt het NVvP Inschrijfsysteem?

Via www.nvvp-inschrijvingen.nl verlopen alle inschrijvingen voor NVvP Academy scholingen, maar ook voor ledenvergaderingen en bijvoorbeeld het jaarlijkse congres.

Let op! Dit inschrijfsysteem en het intranet zijn twee aparte systemen en staan volledig los van elkaar. Bij je eerste inschrijving via dit systeem moet je dus een nieuw account aanmaken!

De voordelen op een rij:

Hoe werkt het precies?

Het gebruik is simpel: Bij je allereerste inschrijving voor een scholing, maak je een account aan op www.nvvp-inschrijvingen.nl en vul je jouw gegevens in. Via een aantal stappen word je door dit proces begeleid. Je ontvangt een mail om je account te bevestigen en een wachtwoord aan te maken. Geen behoefte aan een account? Maak dan je inschrijving als 'gast' compleet. Je gegevens worden dan niet opgeslagen.

Ter verduidelijking kun je hieronder nog even klikken voor een korte introductie:

Wil jij samen met collega's inschrijven voor een cursus of webinar, dan is het vanaf nu mogelijk onder 1 account meerdere deelnemers toe te voegen. Alle inschrijvingen worden getoond in het winkelmandje. Vanuit daar vindt betaling via iDeal plaats.

 

Terug 

KP
NVvDP

© Copyright 2020 Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten