U bevindt zich hier : Zorgprofessional » NVvP Academy » Cursusaanbod NVvP Academy » Valpreventie in de podotherapie-praktijk | 14 november in Eindhoven

Valpreventie in de podotherapie-praktijk | 14 november in Eindhoven

Binnen het VWS-programma Preventie in het zorgstelsel worden de contouren van een landelijk programmaplan Valpreventie steeds duidelijker. Het is een grote maatschappelijk uitdaging om vallen bij ouderen tegen te gaan en het is duidelijk dat hier ook een rol is weggelegd voor de podotherapeut.

Deze praktische scholing is georganiseerd in samenwerking met de NVvP Academy en KIPZ. De cursus zal meerdere malen aangeboden worden op verschillende plaatsen in het land. Wil jij als eerste kennis nemen van de achtergronden rondom valpreventie om in de praktijk een volgende stap te kunnen zetten?

Hoofddocenten van deze scholing zijn Diedeke van Wijk (gespecialiseerd geriatriefysiotherapeut en tevens docent bij VeiligheidNL) en Jolan van Beek (Bewegingswetenschapper, podotherapeut en mede-onderzoeker op het gebied van valpreventie). Tijdens de scholing vertalen zij de theorie naar de praktijk en nemen je op interactieve wijze mee in de stappen die de podotherapeut kan nemen t.a.v. valpreventie.

Locatie: RondOm Podotherapeuten Hooge Zijde 17 5626 DC Eindhoven
Tijdens deze cursus worden soep, broodjes en een warme snack aangeboden. Daarom graag 'lunch' aanvinken en je dieetwensen invullen.

14-11-2023
Terug

< terug

KP
NVvDP

© Copyright 2023 Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten