U bevindt zich hier : Zorgprofessional » NVvP Academy » Cursusaanbod NVvP Academy » herhalingscursus LPL » Workshop 'Gewrichtsonderzoek bij reumatoïde artritis'

Workshop 'Gewrichtsonderzoek bij reumatoïde artritis'

De stichting 'Patiënt partners' zet zich al jaren in voor het nascholen van medici als het gaat om het uitvoeren van gewrichtsonderzoek bij mensen met reumatoïde artritis (RA). In samenwerking met de NVvP Academy zullen docenten van patiënt partners een workshop gewrichtsonderzoek RA verzorgen waarbij het gewrichtsonderzoek van de enkel en de voet staat.

Sprekers

Docenten van Stichting Patiënt Partners.

Doelgroep

Alle podotherapeuten die verdieping zoeken bij de behandeling van cliënten met reumatoïde artritus.

Accreditatie

Wordt aangevraagd

Wat kun je verwachten?

De workshop zal beginnen met een korte introductie over de stichting en zal daarna in het teken staan van het demonstreren en oefenen van het gewrichtsonderzoek dat bestaat uit:

  • Inspectie (zwelling, verkleuring, afwijkingen in stand e.d.), palpatie (op o.a. warmte, zwelling, pijn), beweging, functie.

Het unieke aan patiënt partners is dat alle docenten zelf de diagnose reumatoïde artritis hebben waardoor het gewrichtsonderzoek ook direct op een realistische manier geoefend kan worden. Hierdoor kun je de aangeleerde technieken direct in de praktijk uitvoeren.

Inschrijven

Inschrijven

  • Datum: dinsdag 27 september 2022
  • Tijdstip: 16.00 - ca. 18.00 uur
  • Locatie: 't Koendert 8 in Leusden

Kosten: € 99,-

27-09-2021
Terug

< terug

KP
NVvDP

© Copyright 2023 Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten