U bevindt zich hier : Zorgprofessional » NVvP Academy » Cursusaanbod NVvP Academy » herhalingscursus LPL » NVvP Congres 2022

NVvP Congres 2022

Datum: vrijdag 7 oktober 2022
Tijdstip: 09.00 - +/- 17.30 uur
Locatie: NBC in Nieuwegein

2022: de podotherapeut is een belangrijke speler in de voetengezondheidszorg. Als specialist op het gebied van bewegen, sporten, chronische aandoeningen, maar ook op het gebied van preventie. Er is veel vraag naar meer handen in het werkveld en er liggen veel kansen, ook buiten de bekende podotherapeutische gebieden. Daarom nemen we alle podotherapeuten tijdens dit congres graag mee op expeditie!  

Sprekers en workshops

Voor dit congres hebben we weer inspirerende sprekers op het programma staan. Bekijk hier het volledige overzicht.

Doelgroep
Alle podotherapeuten die verdieping zoeken in hun vak!

Accreditatie
Wordt aangevraagd

Wat kun je verwachten?
Het NVvP congres Expeditie Podotherapie kent een vol en inspirerend programma met plenaire sessies en workshops die je triggeren en nieuwe inzichten geven. Tijdens jouw ontdekkingstocht kies je zelf 3 workshops rond de thema’s persoonlijke ontwikkeling, professionele ontwikkeling en onderzoek/wetenschap. Je gaat aan het einde van de dag vast en zeker naar huis met een goed gevulde rugzak. 

Business Experience en Duurzaamheidsplein
Het NVvP Congres wordt mede mogelijk gemaakt door een groot aantal betrokken bedrijven. De Business Experience is de hele dag te bezoeken en een prima plek om onder het genot van een hapje en een drankje inspiratie op te doen. Het Duurzaamheidsplein vormt het centrale middelpunt van de Business Experience. Je vindt hier verschillende organisaties die je meer informatie kunnen geven over allerhande duurzame initiatieven die gebruikt kunnen worden in het werkveld. 

Laat je bijpraten over de laatste innovaties, praktische oplossingen, interessante congresaanbiedingen en diensten.   

02-09-2022
Terug

< terug

KP
NVvDP

© Copyright 2023 Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten