U bevindt zich hier : Zorgprofessional » NVvP Academy » Cursusaanbod NVvP Academy » herhalingscursus LPL » Masterclass 'Kinderpodotherapie: terug naar de basis'

Masterclass 'Kinderpodotherapie: terug naar de basis'

NVvP Academy Masterclasses

Zoek de verdieping op met collega podotherapeuten!

Ook in 2022 zal in een reeks online masterclasses, die verzorgd worden door collega podotherapeuten, steeds een andere ander thema binnen de podotherapie centraal worden gesteld. Er wordt ingegaan op theorie aan de hand van een presentatie door de podotherapeut, ondersteund door praktijkvoorbeelden, er is ruimte om vragen te stellen en met elkaar een verdiepende discussie aan te gaan.

Dit is een initiatief van de expertgroep podopediatrie van de NVvP.

Wat kun je verwachten?

In deze masterclass neemt podotherapeut Monique Scheffer je in vogelvlucht mee in de ontwikkeling van het kind. Hoe ziet de motorische ontwikkeling tot zelfstandig lopen eruit en wat zijn variaties die zich kunnen voordoen? Welke rode vlaggen zijn er om alert op te zijn tijdens de anamnese en het podotherapeutisch onderzoek? Je krijgt handvatten voor het podotherapeutisch onderzoek en voor behandelmogelijkheden. Na deze masterclass is je kennis op het gebied van kinderpodotherapie opgefrist en heb je de laatste nieuwe inzichten kunnen opdoen. 

Sprekers

Deze masterclass zal verzorgd worden door podotherapeut Monique Scheffer.

Doelgroep
Alle podotherapeuten die verdieping zoeken voor de behandeling van kinderen.

Accreditatie

Accreditatie voor podotherapeuten wordt aangevraagd.

Inschrijven

  • Datum: woensdag 22 juni 2022
  • Locatie: Online
  • Aanvang : 19.30 uur

Kosten: € 49,-

22-06-2022
Terug

< terug

NVvDP
KP

© Copyright 2023 Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten