U bevindt zich hier : Zorgprofessional » NVvP Academy » Cursusaanbod NVvP Academy » herhalingscursus LPL » Webinar: Hoe profileer ik me beter op social media?

Webinar: Hoe profileer ik me beter op social media?

Uniek webinar op woensdag 8 februari 2023 van 19:30 tot 21:30 uur.
Maximaal 25 deelnemers.

Voor iedereen die graag meer met social media wil doen, maar er telkens niet aan toekomt, organiseren we bij de NVvP Academy een speciaal op de podotherapiepraktijk gericht webinar.

Je leert eenvoudig en snel leren hoe jij als podotherapeut (of persoon) goed en professioneel online zichtbaar en vindbaar wordt.

Colette Elting zal het 2 uur durende webinar verzorgen. Zij is al sinds 2009 actief om ondernemers meer inzicht te geven in en kennis te geven over de inzet van Social Media. Met als resultaat dat je je meer bewust bent van de kansen en mogelijkheden van Social Media voor jezelf, je praktijk en het beroep.

In het webinar worden o.a. de volgende onderwerpen behandeld: hoe maak je content, waar haal je de inspiratie vandaan en hoe maak je een goed bericht. De training is praktisch en de kennis direct toepasbaar. Een werkboek is inclusief.

08-03-2023
Terug

< terug

KP
NVvDP

© Copyright 2023 Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten