U bevindt zich hier : Zorgprofessional » NVvP Academy » Cursusaanbod NVvP Academy » herhalingscursus LPL » Herhalingscursus Leergang Professioneel Leiderschap

Herhalingscursus Leergang Professioneel Leiderschap

In 2016 is de verplichte Leergang Professioneel Leiderschap opgestart en door vrijwel alle podotherapeuten gevolgd in de jaren die daarop volgden. In 6 modules vindt bijscholing plaats om in de huidige zorgmarkt te kunnen blijven voldoen aan de kwaliteit, professionaliteit en leiderschapskwaliteiten die steeds meer verwacht wordt.

Door het volgen van de verplichte Leergang Professioneel Leiderschap krijg je inzicht in de dynamische zorgmarkt met als doel de beroepsgroep naar een hoger niveau te tillen en jouw rol als specialist in de voetengezondheidszorg te kunnen borgen en uit te bouwen.

Een kleine groep podotherapeuten heeft deze leergang niet gevolgd of was destijds nog student. Na afloop van deze leergang is deze leergang onderdeel geworden van de opleidingen Podotherapie op Fontys en Saxion.

Accreditatie

Wordt aangevraagd per module.

Doelgroep

De NVvP biedt deze leergang nu nogmaals aan voor iedereen die nog (een van de) 6 modules moet volgen. Iedereen die dit betreft heeft hiervoor een persoonlijke uitnodiging ontvangen. De modules zijn uiteraard aangepast anno 2022. Wil je nog een keer een van de modules volgen ondanks dat je de leergang al gevolgd hebt? Dat kan! Schrijf je dan ook in via onderstaande linkjes.

Overzicht nog komende modules

Module Onderwerp Datum  Tijdstip  Locatie  Kosten  Inschrijven 
Module 4 'Chronische ziekten' 17 juni 2022 13.30 - 17.00 uur Hilversum  € 129,-  Inschrijven
Module 5  'Confectie- en orthopedisch schoeisel' 17 juni 2022 09.00 - 12.30 uur   Hilversum  € 129,-  Inschrijven

01-02-2022
Terug

< terug

NVvDP
KP

© Copyright 2023 Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten