U bevindt zich hier : Zorgprofessional » NVvP Academy » Cursusaanbod NVvP Academy » herhalingscursus LPL » Een frisse blik op de behandeling bij Hallux Valgus

Een frisse blik op de behandeling bij Hallux Valgus

Velen van ons meten zolen aan bij hallux valgus en geven het schoenadvies om geen naden en stiksels te dragen over de bunion. Wist je dat je problemen rondom hallux valgus ook op een actieve manier kunt aanvliegen?

Tijdens dit webinar duiken we even weer de theorie rondom hallux valgus in en bespreken wij onze actieve podotherapeutische aanpak bij hallux valgus problematiek. Behalve theoretische onderbouwing krijg je ook praktische handvatten mee welke je direct de volgende dag in de praktijk kunt inzetten! Cliƫnten zijn steeds beter voorbereid voordat ze bij jou in de praktijk komen. Internet staat vol met zinnige en onzinnige informatie over de behandeling bij Hallux Valgus. Dit kun je zien als een prachtige kans om jezelf als professional te onderscheiden door hiermee op een gedegen manier aan de slag te gaan!

Het webinar wordt verzorgd door Wies Karssenberg en Annabelle Pont. Zij zijn allebei sportpodotherapeut en gefascineerd door de effecten die oefentherapie voor de voet met zich mee kan brengen. Beiden zijn pioniers op dit gebied en zetten oefentherapie dagelijks in bij cliƫnten in hun behandelplan.

13-04-2023
Terug

< terug

KP
NVvDP

© Copyright 2023 Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten