U bevindt zich hier :
»

Vacatures

Gezocht: Podotherapeut M/V

Stap in de wereld van Van Mook!

Ben jij ondernemend, proactief, nieuwsgierig, empathisch en een teamplayer? Heb je een klantgerichte instelling en een positieve werkhouding? Heb je een vierjarige hbo-opleiding podotherapie gevolgd en de verplichte bijscholingen? Communiceer je gemakkelijk met klanten en collega's? Dan is ons team op zoek naar jou!

26-09-2017
Meer informatie

Podotherapie Brons zoekt podotherapeut

 Podotherapie Brons in Best zoekt een enthousiaste podotherapeut voor vervanging tijdens een zwangerschapsverlof in de periode: december ‘17 tot april ‘18 voor circa 30 uur per week. Na deze periode bestaat de mogelijkheid tot indiensttreding voor 1 à 2 dagen per week.

Ben jij op zoek naar een baan met pit, uitdaging en een persoonlijk ontwikkelplan,

Dan zoeken wij jou!

12-09-2017
Meer informatie

Vacature Podotherapeut: onderscheid je van de rest bij Voetportaal!

Ben jij die ambitieuze afgestudeerde podotherapeut die een meer dan gemiddelde mooie carrière voor ogen heeft? Dan zoeken wij jou!

05-09-2017
Meer informatie

enthousiaste podotherapeut gezocht

Ben jij die enthousiaste (bijna afgestudeerde) podotherapeut die gaat voor kwaliteit, kan werken in een team maar zeker ook zelfstandig? Dan zoeken we jou!

Voor een dynamische praktijk in Noordoost Brabant zoeken we een collega podotherapeut.

31-08-2017
Meer informatie

Toe aan wat anders? Verken je mogelijkheden als podotherapeut bij ons!

Wil je je werk zelf sturen, verantwoordelijkheid nemen, een nieuwe praktijklocatie opzetten of je juist richten op patiëntenzorg, bij ons is het allemaal mogelijk! De ondersteuning door collega’s en werkwijzen via structuren staan al dertig jaar als een huis, daardoor heb jij de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en je passie te volgen.

04-07-2017
Meer informatie