U bevindt zich hier :
»
»

Cursus Directe Toegankelijkheid Podotherapie (DTP)

In 2011 heeft een groot deel van de podotherapeuten de cursus Directe Toegankelijkheid Podotherapie (DTP) reeds gevolgd. Dat betekent dat een patiënt deze podotherapeuten kan bezoeken voor een consult of behandeling, zonder verwijzing van de huisarts. Deze directe toegankelijkheid vraagt om een aantal essentiële competenties met name op het leren herkennen van contra-indicaties (rode vlaggen).

Er is een groep podotherapeuten die deze DTP cursus niet heeft (kunnen) volgen, maar wel volgens het DTP principe werkzaam is. Dit is niet toegestaan. Graag stellen wij deze podotherapeuten in de gelegenheid hun directe toegankelijkheid alsnog officieel te realiseren door middel van een 'bezemcursus DTP'.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze 'bezemcursus DTP' is bedoeld voor:

Cursusdata en inschrijven

Om bovenstaande podotherapeuten alsnog in de gelegenheid te stellen hun directe toegankelijkheid in orde te maken, zal op onderstaande data in oktober een ééndaagse cursus worden gegeven door Lars Fuit. Hiervoor gelden de volgende specificaties:

Inschrijven

U kunt zich direct inschrijven voor onderstaande data. Zorg voor een goede registratie dat al uw gegevens correct zijn ingevuld en dat de betaling binnen de termijn van 14 dagen plaatsvindt.

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen, dan kunt u tijdens kantooruren contact met ons opnemen.