Uw bedrijf op het NVvP Najaarscongres 2018?

Het NVvP Jaarcongres 2018 is voor bedrijven uit het podotherapeutisch werkveld een uitstekende manier om in contact te komen met de podotherapeut. In de Event Hall van Congrescentrum NBC in Nieuwegein kunt u uw bedrijf presenteren en positioneren. De ontvangst, pauzes en de uitgebreide lunch zullen in de Event Hall plaatsvinden.

Guided Tour
Naast dat deelnemers een bezoek aan de exposantenruimte als onderdeel van hun persoonlijke programma kunnen inplannen, zal er tijdens parallelsessie 2 en 3 ook een ' Guided Tour'  worden aangeboden. Onder leiding van een gids zal in kleine groepjes een ronde langs exposanten worden georganiseerd. Uw bedrijf kan zich in profileren middels een zgn. elevatorpitch: een korte presentatie van een aantal minuten. Zowel gids als tourdeelnemers kunnen dan gericht vragen stellen, waarna weer doorgegaan wordt naar de volgende stand. De inhoud en duur van de Guided Tour is afhankelijk van het aantal deelnemers en de interesse van de aanwezige bedrijven.

Programma
Dit jaar staat het NVvP Jaarcongres in het teken van 'Gang en staan: het podotherapeutisch perspectief' . Een actueel thema waardoor de praktisch ingestelde podotherapeuten geprikkeld worden. Naast bevlogen Nederlandse sprekers, zal niemand minder dan Judith Burnfield een aantal sessies verzorgen. Burnfield is wereldwijd bekend door haar boek ' Gait Analyses'. Dit boek heeft iedere podotherapeut in zijn kast staan. Haar visie op het gebied van ganganalyse is bijzonder inspirerend.

Het volledige programma kunt u nalezen op onze website. Er is veel tijd gemaakt voor pauzes en een lange lunch, zodat de Event Hall grote delen van de dag gevuld is met podotherapeuten. Pak op deze momenten uw kans om in contact te komen, om zowel bekende als onbekende personen te ontmoeten.

U bevindt zich hier :
»
»
»

Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten - 2018 ©