Inschrijfformulier Exposanten NVvP Jaarcongres 2017

Vrijdag 22 september 2017, Congrescentrum NBC in Nieuwegein

Het NVvP Jaarcongres 2017 is voor bedrijven uit het podotherapeutisch werkveld een uitstekende manier om in contact te komen met de podotherapeut. In de Event Hall van Congrescentrum NBC in Nieuwegein kunt u uw bedrijf presenteren en positioneren. De ontvangst, pauzes en de uitgebreide lunch zullen in de Event Hall plaatsvinden.

Guided Tour
Naast dat deelnemers een bezoek aan de exposantenruimte als onderdeel van hun persoonlijke programma kunnen inplannen, zal er tijdens de pauzes ook een ' Guided Tour'  worden aangeboden. Onder leiding van een gids zal in kleine groepjes een ronde langs exposanten worden georganiseerd. Uw bedrijf kan zich in profileren middels een zgn. elevatorpitch: een korte presentatie van een aantal minuten. Zowel gids als tourdeelnemers kunnen dan gericht vragen stellen, waarna weer doorgegaan wordt naar de volgende stand. De inhoud en duur van de Guided Tour is afhankelijk van het aantal deelnemers en de interesse van de aanwezige bedrijven.

Programma
Dit jaar staat het NVvP Jaarcongres in het teken van Biomechanica, DM/RA en Positieve Gezondheid. Zeer actuele thema's die ongetwijfeld in uw bedrijf ook de revue passeren. Naast bevlogen Nederlandse sprekers, zal niemand minder dan Dr. Kevin Kirby een aantal sessies verzorgen. Kirby is één van grootste autoriteiten op het gebied van podotherapie. Zijn visie op het gebied van biomehanica van de voet en de onderste extremiteiten, zooltherapieën en sport geneeskunde is bijzonder inspirerend. In de biografie van de sprekers vindt u meer informatie.

Het volledige programma kunt u nalezen op onze website. Er is veel tijd gemaakt voor pauzes en een lange lunch, zodat de Event Hall grote delen van de dag gevuld is met podotherapeuten. Pak op deze momenten uw kans om in contact te komen, om zowel bekende als onbekende personen te ontmoeten.

Standruimte
De Event Hall zal dit jaar een vernieuwde, overzichtelijke opzet krijgen, waarbij alle exposanten de exposure krijgen die ze verdienen. Twee kleinere cateringeilanden laten iedereen genieten van kleine koffiemomenten tot een uitgebreide lunch. Tijdens het NVvP Jaarcongres 2017 kunt u kiezen uit een vooraf vastgesteld standaanbod variërend van 4 m2 tot 24 m2. Het midden van de Event Hall is gereserveerd voor twee eilandstands. Wilt u van deze optie gebruik maken, reageer dan snel!  Maatoplossingen zijn natuurlijk ook mogelijk. De volgende standruimte is beschikbaar:

Congrestas
Ook dit jaar ontvangen alle deelnemers bij binnenkomst een originele congrestas met een leuk gadget. Graag geven wij alle bedrijven de mogelijkheid om zich te promoten door middel van een insert. Dit kan een flyer, postertje, brochure of sample zijn. Om gebruik te maken van deze optie is het niet noodzakelijk om ook als exposant aanwezig te zijn tijdens de beurs. De kosten hiervoor bedragen € 100,- per insert.

De inschrijving voor dit conges is gesloten.

Bedrijfsgegevens exposant
Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Mobiel nummer
E-mailadres:
Website
Standruimte en standbouw
Maak hieronder uw keuze:
Wij maken graag gebruik van:
Onze standbemanning bestaat uit:
Dieetwensen standbemanning:
Ons bedrijf neemt graag deel aan de Guided Tour:
Wij leveren een insert aan voor de congrestas: Kosten bedragen € 100,- incl. BTW per insert
Wilt u gebruik maken van de avondopbouwmogelijkheden op donderdag 21 september tussen 19.00 - 23.00 uur?
Was uw bedrijf aanwezig op het NVvP Jaarcongres 2016?
Upload hier uw bedrijfslogo: (JPEG/PDF/bij voorkeur EPS)
Upload hier uw bedrijfsomschrijving: (maximaal 150 woorden, Word of PDF)
Heeft u nog vragen en/of opmerkingen ten aanzien van uw inschrijving?
Bevestiging en verzending

Door het invullen en verzenden van dit formulier bevestig ik de deelname als exposant aan het NVvP Jaarcongres 2017 op vrijdag 22 september 2017 in congrescentrum NBC in Nieuwegein en op de hoogte te zijn van de hierboven genoemde prijzen en voorwaarden.
! VERGEET NIET OP DE ONDERSTAANDE VERZENDKNOP TE KLIKKEN!

U bevindt zich hier :
»
»

Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten - 2018 ©