Exposantenlijst - NVvP Najaarscongres 2018

De volgende bedrijven zijn aanwezig op het NVvP Jaarcongres 2018.

Fisher Group

Fisher is sinds haar oprichting in staat geweest de branches te ondersteunen bij hun streven naar professionaliteit. Hierdoor worden diverse marktsegmenten nu erkend door zowel overheid als verzekeringsmaatschappijen. De afgelopen jaren heeft Fisher veel energie, tijd en geld geïnvesteerd in het vergaren van kennis en in de ontwikkeling van het productenaanbod.

De oprechtheid en transparantie waarmee Fisher werkt hebben het vertrouwen van de branche gewonnen, zodat Fisher nu voor een grote groep tevreden klanten de belangrijkste partner is.


Prosoftware

Uw volledige praktijkadministratie in één overzichtelijk en innovatief systeem? Vele podotherapeuten zijn u in de afgelopen jaren al voorgegaan. Prosoftware biedt u de vrijheid om overal vandaan te werken, dus ook op uw tablet en smartphone met de Prosoftware App! ProVoetzorg, hét DM portaal voor de podotherapeut en pedicure, maakt Prosoftware een compleet softwareprogramma voor de diabetespodotherapeut. En met onze nieuwste innovatie ZorgRespons is meten van patiënttevredenheid een eitje geworden. Bovendien helemaal gratis voor onze gebruikers.

Wilt u liever echt helemaal online werken? Stap dan over op ZorgAdmin zonder dataverlies en ervaar de compleetheid van Prosoftware en het intuïtieve karakter van webbased werken. En komt u er een keer echt niet uit, dan staat ons helpdeskteam voor u klaar. Zij staan bekend om hun klantvriendelijkheid, kennis en goede bereikbaarheid. Kom tijdens het NVvP Jaarcongres 2017 langs bij onze stand voor een introductie van één van onze innovaties.


Inmotus - Win tijd & aandacht van uw patient!

Creeer meer tijd en aandacht voor uw patient door tijd te besparen op het bestellen van uw benodigdheden.

U bestelt makkelijk, snel, overzichtelijk en 24/7 via onze webshop wanneer het ù uitkomt.

De voordelen op een rijtje:

Maak een digitale tour door onze webshop: www.inmotus.nl


Puzo BV - De innovatieve producent

PUZO is een innovatieve producent van hoogwaardige merkmaterialen voor de internationale orthopedie schoentechniek, podotherapie, podologie, podoposturale therapie en overige schoengerelateerde branches.

Bij PUZO vindt u onderzoek, ontwikkeling, innovatie, productie en voorraad binnen één bedrijf. Onze hoogwaardige EVA materialen en freesblokken worden geleverd onder o.a. onze volgende originele merknamen: Realux®, Thermofix®, Softlux®, Savilux® en Digisole®

Heel graag tot ziens op 21 september aanstaande!
www.puzo.nl


Podomasters - Meesters in individuele zoolvervaardiging

Tijd is kostbaar! Vandaar dat PodoMasters al jaren actief is met het vervaardigen van zolen voor praktijken waar de voet centraal staat. Dit doen wij voor de Podotherapie, Podologie en Podo Posturale Therapie. U verzorgt het onderzoek en de diagnosestelling van uw patiënten en wij maken daarvoor de gewenste zolen.

Wij maken gebruik van zowel handmatige zoolproductie als Cad/Cam zoolproductie.

Waarom Podomasters?
Ons team bestaat uit gemotiveerde vakmensen met jarenlange ervaring. Het kennisniveau heeft continu aandacht, waarbij bijscholing erg belangrijk is. Ontwikkelingen worden dan ook op de voet gevolgd.

Onze kracht ligt in het nauwkeurig vertalen van de ingetekende- of gescande voetafdruk naar een perfecte steunzool. Onze uitgebreide en specialistische kennis is een ‘must’, want maatwerk is vakwerk!

Maak kennis met Podomasters
Wilt u kennis maken met ons en zien hoe wij voor onze klanten werken? Bezoek onze stand en ervaar wat het gemak is van het uitbesteden van zoolvervaardiging voor digitaal en handmatig vervaardigde zolen.


Mematec: fabrikant van one-offs en unieke series

Mematec is een productiebedrijf met drie specialismen onder één dak. Wij zijn u van dienst met machinebouw, metaal- en kunststofbewerking. Hiermee bieden we vele mogelijkheden voor het fabriceren van uw product.

Mematec richt zich op maatwerkproducties. Wij zijn sterk in het ontwerpen en fabriceren van one-offs en unieke series. Aan een ruwe schets hebben we genoeg voor het ontwikkelen van uw maatproduct.


Medical-Leather: dè totaalleverancier voor de podotherapiepraktijk.

We voorzien de podotherapeut van kwalitatief goede materialen welke direct uit voorraad leverbaar zijn. Mede door unieke samenwerkingen met vooraanstaande bedrijven uit de gehele wereld, hebben we een complete collectie op het gebied van (afdek-) leder, freesblokken, afdek- en opbouwmaterialen, instrumentaria, werkplaats- en praktijkinrichtingen en uiteraard sterilisatie.

Kortom wenst u een gedegen advies en een goede prijs voor uw producten dan staat het team van Medical Leather altijd voor u klaar!


PLT - Your outsourcing partner for professional footcare

Al meer dan 18 jaar ontwikkelt PLT verschillende toepassingen binnen de voetzorg. PLT is gespecialiseerd in het digitaal aanmeten, modelleren en vervaardigen van podotherapeutische- en orthopedische voorzieningen. We combineren ambacht met hoogwaardige techniek. Ondersteunen intensief in het digitaliseren van uw werkwijze. Zorgen telkens voor verdere verfijning van uw manier van werken, zodat doorontwikkeling gewaarborgd blijft.
Innovatief gedreven, organiseren we veelvuldig scholingen zodat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Wij zien u graag op het congres!


Zlippo. Voor elke voet een oplossing!

Zlippo is een maatwerk slipper, sandaal of slof en  wordt door podotherapeuten gemaakt als een aanvullende therapie bij bepaalde voetproblematiek. Zlippo geeft door zijn comfort, fijne demping en correctiemogelijkheden een grote mate van vrijheid om het juiste therapieplan uit te voeren. Zlippo levert de materialen en geeft scholing om dit podoschoeisel te maken.

Het voetbed kan met elk Cad-cam systeem gemaakt worden of kan worden uitbesteed bij Zlippo. Zlippo stelt gratis software hiervoor ter beschikking. Met ruim 35 modellen aan Zlippo schachten in hoge kwaliteit en in 48 kleuren heeft u alle opties in handen om goed podoschoeisel te maken.

Bij afwijkende voetvormen kan een maatwerkschacht ontworpen worden.

Noteer alvast 12 oktober 2018 in uw agenda! “Zlippo Userdag”
Brainstormen met ervaren zlippo therapeuten.
Ook leerzaam voor beginners, alle workshops van de cursus en het congres worden  herhaald.

Meer informatie vindt u op www.zlippo.nl of mail naar info@zlippo.nl


Fyzzio, óók voor podotherapie!

De moderne praktijk is méér dan een zorginstelling. Het is een bedrijf. Met alle uitdagingen die horen bij het ondernemerschap. Fyzzio begrijpt dat als geen ander. Daarom is het onze missie om praktijken, hun eigenaren en hun medewerkers succesvoller te maken.

Voor onderzoek en behandeling in de voet-enkel regio biedt Fyzzio via haar opleidingscentrum NT-e in Vianen basis- en vervolgopleidingen Echografie voor de podotherapeut en podoloog. Zie www.nt-e.nl

Fyzzio is leverancier o.a. voor MSU-echografie, shockwave therapie en epte electrolyse. Zie www.fyzzio.nl

Bezoek de Fyzzio Store in Vianen voor een uitgebreide demonstratie en uitleg. Je kunt hiervoor een afspraak maken via 0347 745050 of info@fyzzio.nl.

Je bent van harte welkom!


Dynamic - Al 25 jaar gespecialiseerd in echografie

Dynamic biedt een breed spectrum aan producten en opleidingen  voor behandelaars die zonder zorgen hun blik willen verruimen.  Met toewijding zorgen wij met onze producten voor een verrijking binnen uw praktijk en een blijvende impuls voor uw werkplezier. Niets zonder een klinische onderbouwing.

Kom bij ons langs en beleef echografie, zie wat u eerder niet zag: schepte, detail en “ease of use”. Goede beeldkwaliteit is voor iedereen bereikbaar.

Alvast een voorproefje, bezoek dan onze website: www.dynamic-bv.nl


H.J. VAN DRUNEN BV - KENNIS EN VAKMANSCHAP HOOG IN HET VAANDEL!

Sinds 1938 is H. J. van Drunen B.V. groothandel in leder en schoenfournituren. Wij richten ons op technische orthopedie, semi-orthopedie, podotherapie en podologie. Jarenlange ervaring en gedegen marktanalyses staan garant voor een compleet assortiment. In nauw overleg met onze klanten, stemmen wij ons aanbod voortdurend af op de vraag.

Vernieuwde website
Sinds geruime tijd kunnen onze klanten hun orders direct invoeren via de vernieuwde website. Tevens kunt u eenvoudig alle benodigde datasheets met technische gegevens, productinfo en nieuwsbrieven downloaden. U bent van harte welkom op onze stand.


James Software

Bij James Software vinden we dat praktijksoftware modern en eenvoudig moet zijn.  Vanuit onze overzichtelijke agenda kunt u direct het behandeldossier invullen of een afspraak financieel afhandelen. Dossiers zijn flexibel in te richten, zodat ze precies passen bij uw werkwijze. Via het portaal kunnen patiënten zich online bij uw praktijk registreren, maar eventueel ook afspraken plannen of een intakeformulier invullen. James heeft een koppeling met onder andere het pedicure portaal DMvoetzorg. Er is slechts één heldere maandprijs inclusief alle functionaliteiten. U bent welkom op onze stand.


Plan2 zooltechniek; uw partner in productie!

Plan2 zooltechiek is een jong en dynamisch bedrijf ontstaan uit het samenbrengen van ruim 30 jaar podotherapeutische ervaring en meer dan 40 jaar kennis en ervaring in techniek.
In samenwerking met ons netwerk van vakspecialisten streven wij naar kwalitatief hoogstaande producten die nauw aansluiten bij de wensen van de klant.
Plan2 zooltechniek heeft als organisatie het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel, met 80m2 aan zonnepanelen draait onze productie voor 100% op zonne-energie.


AFT International - meer dan 130 jaar ervaring in de sector

AFT International de referentie in de Benelux voor wat betreft het verwerken en verdelen van podotherapeutische producten en machines. Bij ons kan u terecht voor een zeer ruim aanbod aan materialen en machines om aan de slag te gaan als podotherapeut. Van de basis grondstoffen tot een zo goed als afgewerkte zool of op maat gemaakte freesblok.

Wij bieden een zeer uitgebreid gamma aan hoogwaardige:

EVA en PE materialen in alle mogelijke diktes en kleuren
Verstijvingsstoffen
Bekledingsstoffen
PU schokabsorberende materialen
CADCAM freesmaterialen
Half afgewerkte steunzolen
Lijmen
Waarom AFT International? Onze grote kracht is onze eigen productie afdeling waardoor wij voor elke klant volledig op maat kunnen produceren. Eender welke dikte, kleur of vorm is bij ons mogelijk!


Machinehandel Pulles

Podoschuurmachines en afzuigtafels  rechtstreeks van de fabrikant.
Tevens  verzorgen wij complete inrichting voor uw  werkplaats of plek.
Alles kan naar uw individuele wensen worden gemaakt.


LFT Leading Foot Technology

LFT is dé specialist en producent van op maat gemaakte steunzolen, waarbij we geavanceerde soft- en hardware oplossingen leveren aan medische voetspecialisten. Wij voorzien voetspecialisten van een manier om patiëntinformatie te verzamelen en het design en de productie van op maat gemaakte steunzolen te automatiseren.

Wij verwachten dat voetzorg in de toekomst nog meer data-gedreven en evidence-based zal zijn, waar we met onze flexibele oplossing perfect op inspelen middels nieuwe technologieën en innovaties. Wij bieden een complete oplossing voor het analyseren en behandelen van voetproblemen. Al meer dan 17 jaar bieden wij patiëntsoftware, voetanalyse-aparatuur, materialen en op maat gemaakte inlegzolen aan. Wij voorzien u van analysetools in diverse uitvoeringen. Tevens bieden wij ondersteuning en training aan in het gebruik van deze soft- en hardware. Tot slot vervaardigen wij de door u ontworpen inlegzolen. Binnen onze productiefaciliteit werken vakkundige mensen met jarenlange ervaring uw perfecte zool maken.


Schins Leder BV - sinds 1918

Wij laten u graag kennis maken met onze unieke producten. Op zondag 14 oktober 2018 houden wij open huis om ons 100 jarig bestaan te vieren. Noteer deze datum in uw agenda!  Al bijna 100 jaar uw betrouwbare totaal leverancier.

Kwaliteit, service en innovatie zijn kenmerken van onze organisatie. Met een enthousiast team, bedienen wij vanuit onze vestiging in Nuth, heel Nederland en Vlaanderen op hun wenken. Klantgerichtheid, flexibiliteit en 24-uurs levering hebben bij ons de hoogste prioriteit. Neem een kijkje in onze webshop! www.schinsleder.nl Wij laten u graag kennis maken met onze unieke producten.


Ortho-Medico - in beweging bijven

Ortho-Medico staat garant voor “in beweging blijven” of “terug in beweging komen”. Het bedrijf is sinds 1987 een gekende speler in de Benelux markt voor orthopedische hulpmiddelen en specifieke behandelingen zoals Shockwave. Ortho-Medico houdt vast aan haar missie om een patiënt dynamisch en actief te houden. Vandaar de uitbreiding met de nieuwe afdelingen Woundcare Solutions en Neuro-Bionics die staan voor innovatieve ontwikkelingen op gebied van Wondzorg en Neurologie! Ortho-Medico’s succes is gebaseerd op een volledig productenportfolio van top kwaliteit, zeer nauwe samenwerking met specialisten en orthopedische techniekers, correcte levertermijnen, betrouwbaar advies en een continue oplossingsgerichte houding. Your future is dynamic, en dat garanderen wij!

http://www.orthomedico.eu/


DMvoetzorg.nl : Minder administratief werk, meer tijd voor de patiënt

DMvoetzorg.nl is hét online pakket waarmee u als podotherapeut snel, efficiënt en veilig samenwerkt met pedicures. Declareren, controleren, goedkeuren en betalen: het hele proces kost minder tijd door slimme automatisering. Bovendien hebt u alle informatie per patiënt en per pedicure altijd bij de hand en kunt u veilig en makkelijk patiëntinformatie delen. Zo'n 100 praktijken en bijna 350 podotherapeuten maken inmiddels gebruik van DMvoetzorg.nl, dat sinds de introductie in 2015 het communicatieproces tussen podotherapeuten en pedicures aanzienlijk heeft vereenvoudigd.

Door de veranderingen in de voetzorg voor diabetespatiënten kreeg u er in 2015 taken bij. Taken die u ongetwijfeld extra tijd kosten. Wilt u in de toekomst tijd en dus geld besparen? Uw administratie altijd op orde hebben? En efficiënt samenwerken met pedicures? Maak dan vandaag nog werk van uw goede voornemen en kies voor DMvoetzorg.


Infomedics, helder over alles

Infomedics helpt zorgverleners succesvol te zijn. Door ze te ondersteunen en door werk uit handen te nemen dat eigenlijk niets met zorg te maken heeft. Infomedics zorgt voor uw facturering en debiteurenbeheer. Met onze vijftien jaar ervaring kunt u dat deel van uw praktijkvoering met een gerust hart aan ons overlaten. Zo houdt u meer tijd over om aan uw patiënten te besteden. Wij zijn trots op de hoge tevredenheid die wij bij zorgaanbieders en patiënten realiseren.

Wij scheppen ruimte voor succes door:

Onze persoonlijke betrokkenheid bij elke zorgaanbieder die onze klant is - groot of klein, dat maakt niet uit.
Zorgvuldiger dan wie ook in onze branche om te gaan met de gegevens van uw patiënten - wij zijn volledig privacy proof.
Het realiseren van de hoogste patiënttevredenheid van onze branche - dat betekent dus rust aan uw balie.


Verbandschoenen.nl - Wij ontzorgen u met zorg

Ruim 16 jaar geleden zijn wij samen met onze Duitse partner met veel zorg een ontwikkelingssamenwerking aangegaan waarbij wij geadviseerd werden door de beste specialisten en orthopedische bedrijven. Deze samenwerking heeft zijn vruchten afgeworpen, een assortiment van verbandschoenen van de hoogste kwaliteit.

Deze verbandschoenen bieden u hulp en bevorderen de genezing aan uw voet bij opgezwollen en ingezwachtelde voeten, oedemen, huiddefecten, huidontstekingen of circulatie stoornissen. De verbandschoenen bieden verlichting bij herstel van een gedeeltelijke amputatie, traumatische beschadiging of een operatieve ingreep aan uw voet.

Onze met zorg geselecteerde vak dealers kunnen u een persoonlijk advies geven daar waar u de behoefte heeft.


MSK verzorgt 't tot in de puntjes

MSK viert in 2019 het 25-jarige bestaan als groothandel, gespecialiseerd in levering van producten voor de professionele voetspecialist. Bij MSK zien we het als onze taak om onze klanten écht verder te helpen. Met kwaliteitsproducten, innovatieve introducties, een uitstekende service én met persoonlijk advies. MSK zet elke keer weer graag die stap extra.

MSK levert als eigen merk de Aquatronic (pedicure) machines en diverse uitvoeringen behandelunits en behandelstoelen. MSK beschikt over een eigen fulltime bemande technische dienst voor service en onderhoud aan uw apparatuur. Wij adviseren u altijd eerlijk en op maat en natuurlijk weten we de artikelen en de toepassingen ook helder uit te leggen.


OrthoDutch - Alles in één hand!

OrthoDutch levert alle componenten die u nodig heeft voor de werkplaats in uw praktijk ten behoeve van podotherapie, orthopedie en podologie. Door onze jarenlange ervaring op deze werkgebieden hebben wij, in samenwerking met een aantal specialisten, de handen ineengeslagen en OrthoDutch opgericht. Hierdoor kunnen wij u als specialist van dienst zijn met machines van hoge kwaliteit, up-to-date software, uw totale werkplaatsinrichting en snelle, adequate service.

U bevindt zich hier :
»
»

Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten - 2018 ©