Exposantenlijst - NVvP Najaarscongres 2018

De volgende bedrijven zijn aanwezig op het NVvP Jaarcongres 2018.
Uw bedrijf aanmelden voor het NVvP Najaarscongres 2018? Stuur dan voor 1 september 2018 het digitale aanmeldformulier in.

Fisher Group

Fisher is sinds haar oprichting in staat geweest de branches te ondersteunen bij hun streven naar professionaliteit. Hierdoor worden diverse marktsegmenten nu erkend door zowel overheid als verzekeringsmaatschappijen. De afgelopen jaren heeft Fisher veel energie, tijd en geld geïnvesteerd in het vergaren van kennis en in de ontwikkeling van het productenaanbod.

De oprechtheid en transparantie waarmee Fisher werkt hebben het vertrouwen van de branche gewonnen, zodat Fisher nu voor een grote groep tevreden klanten de belangrijkste partner is.


Prosoftware

Uw volledige praktijkadministratie in één overzichtelijk en innovatief systeem? Vele podotherapeuten zijn u in de afgelopen jaren al voorgegaan. Prosoftware biedt u de vrijheid om overal vandaan te werken, dus ook op uw tablet en smartphone met de Prosoftware App! ProVoetzorg, hét DM portaal voor de podotherapeut en pedicure, maakt Prosoftware een compleet softwareprogramma voor de diabetespodotherapeut. En met onze nieuwste innovatie ZorgRespons is meten van patiënttevredenheid een eitje geworden. Bovendien helemaal gratis voor onze gebruikers.

Wilt u liever echt helemaal online werken? Stap dan over op ZorgAdmin zonder dataverlies en ervaar de compleetheid van Prosoftware en het intuïtieve karakter van webbased werken. En komt u er een keer echt niet uit, dan staat ons helpdeskteam voor u klaar. Zij staan bekend om hun klantvriendelijkheid, kennis en goede bereikbaarheid. Kom tijdens het NVvP Jaarcongres 2017 langs bij onze stand voor een introductie van één van onze innovaties.


Puzo / Inmotus / Inmotus Tools - uitgebreid assortiment EVA,s en afdekmaterialen waaronder Kalfsvoering en synthetische producten.

INMOTUS is toeleverancier voor de orthopedie schoentechniek, podotherapie, podologie en overige (medische) schoen gerelateerde branches. Als specialistische leverancier van producten aan onder andere de orthopedische schoentechniek, podotherapie en podologie wil zij haar kennis en ervaring inzetten om schoen gerelateerde branches te versterken.

Voor Inmotus staan kwaliteit, kennis, ervaring en service centraal. Immers, de juiste keuze voor het juiste product is hierop gebaseerd. Inmotus is altijd ‘in beweging’ en werkt voortdurend aan het optimaliseren van haar assortiment, producten en service. Dat doen we niet alleen, maar samen met de markt, met u. Onze visie is dan ook om met deze kennis en ervaring ons assortiment optimaal af te stemmen aan de wensen en behoeften van de klant en deze aan te bieden middels onze complete, overzichtelijke en zeer gebruiksvriendelijke webshop.

De missie van Inmotus luidt dan ook: ‘Empowering international footwear branches’


Podomasters - Meesters in individuele zoolvervaardiging

Tijd is kostbaar! Vandaar dat PodoMasters al jaren actief is met het vervaardigen van zolen voor praktijken waar de voet centraal staat. Dit doen wij voor de Podotherapie, Podologie en Podo Posturale Therapie. U verzorgt het onderzoek en de diagnosestelling van uw patiënten en wij maken daarvoor de gewenste zolen.

Wij maken gebruik van zowel handmatige zoolproductie als Cad/Cam zoolproductie.

Waarom Podomasters?
Ons team bestaat uit gemotiveerde vakmensen met jarenlange ervaring. Het kennisniveau heeft continu aandacht, waarbij bijscholing erg belangrijk is. Ontwikkelingen worden dan ook op de voet gevolgd.

Onze kracht ligt in het nauwkeurig vertalen van de ingetekende- of gescande voetafdruk naar een perfecte steunzool. Onze uitgebreide en specialistische kennis is een ‘must’, want maatwerk is vakwerk! 

Maak kennis met Podomasters
Wilt u kennis maken met ons en zien hoe wij voor onze klanten werken? Bezoek onze stand en ervaar wat het gemak is van het uitbesteden van zoolvervaardiging voor digitaal en handmatig vervaardigde zolen.


Mematec:fabrikant van one-offs en unieke series.

Mematec is een productiebedrijf met drie specialismen onder één dak. Wij zijn u van dienst met machinebouw, metaal- en kunststofbewerking. Hiermee bieden we vele mogelijkheden voor het fabriceren van uw product. Mematec richt zich op maatwerkproducties. Wij zijn sterk in het ontwerpen en fabriceren van one-offs en unieke series. Aan een ruwe schets hebben we genoeg voor het ontwikkelen van uw maatproduct.


Medical-Leather: dè totaalleverancier voor de podotherapiepraktijk.

We voorzien de podotherapeut van kwalitatief goede materialen welke direct uit voorraad leverbaar zijn. Mede door unieke samenwerkingen met vooraanstaande bedrijven uit de gehele wereld, hebben we een complete collectie op het gebied van (afdek-) leder, freesblokken, afdek- en opbouwmaterialen, instrumentaria, werkplaats- en praktijkinrichtingen en uiteraard sterilisatie.

Kortom wenst u een gedegen advies en een goede prijs voor uw producten dan staat het team van Medical Leather altijd voor u klaar!


 PLT - Your outsourcing partner for professional footcare

Al meer dan 18 jaar ontwikkelt PLT verschillende toepassingen binnen de voetzorg. PLT is gespecialiseerd in het digitaal aanmeten, modelleren en vervaardigen van podotherapeutische- en orthopedische voorzieningen.

We combineren ambacht met hoogwaardige techniek. Ondersteunen intensief in het digitaliseren van uw werkwijze. Zorgen telkens voor verdere verfijning van uw manier van werken, zodat doorontwikkeling gewaarborgd blijft.

Innovatief gedreven, organiseren we veelvuldig scholingen zodat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen binnen uw vakgebied.

Wij zien u graag op het congres!


Zlippo.Voor elke voet een oplossing!


U bevindt zich hier :
»
»

Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten - 2018 ©