Exposantenlijst - NVvP Najaarscongres 2017

De volgende bedrijven waren aanwezig op het NVvP Jaarcongres 2017.
Uw bedrijf aanmelden voor het NVvP Najaarscongres 2018? Stuur dan voor 1 september 2018 het digitale aanmeldformulier in.

Fisher Group

Fisher is sinds haar oprichting in staat geweest de branches te ondersteunen bij hun streven naar professionaliteit. Hierdoor worden diverse marktsegmenten nu erkend door zowel overheid als verzekeringsmaatschappijen. De afgelopen jaren heeft Fisher veel energie, tijd en geld geïnvesteerd in het vergaren van kennis en in de ontwikkeling van het productenaanbod.

De oprechtheid en transparantie waarmee Fisher werkt hebben het vertrouwen van de branche gewonnen, zodat Fisher nu voor een grote groep tevreden klanten de belangrijkste partner is.


Prosoftware

Uw volledige praktijkadministratie in één overzichtelijk en innovatief systeem? Vele podotherapeuten zijn u in de afgelopen jaren al voorgegaan. Prosoftware biedt u de vrijheid om overal vandaan te werken, dus ook op uw tablet en smartphone met de Prosoftware App! ProVoetzorg, hét DM portaal voor de podotherapeut en pedicure, maakt Prosoftware een compleet softwareprogramma voor de diabetespodotherapeut. En met onze nieuwste innovatie ZorgRespons is meten van patiënttevredenheid een eitje geworden. Bovendien helemaal gratis voor onze gebruikers.

Wilt u liever echt helemaal online werken? Stap dan over op ZorgAdmin zonder dataverlies en ervaar de compleetheid van Prosoftware en het intuïtieve karakter van webbased werken. En komt u er een keer echt niet uit, dan staat ons helpdeskteam voor u klaar. Zij staan bekend om hun klantvriendelijkheid, kennis en goede bereikbaarheid. Kom tijdens het NVvP Jaarcongres 2017 langs bij onze stand voor een introductie van één van onze innovaties.


James Software

James biedt cloud based praktijksoftware op maat voor podotherapie. James is gemaakt vanuit de gedachte dat praktijksoftware modern, eenvoudig en intuïtief moet zijn. De menustructuur van James is zeer overzichtelijk, en volgt bovendien de workflow van uw praktijk. Al binnen enkele uren heeft u James onder de knie. Noodzakelijke controles die het werk makkelijker maken worden zoveel mogelijk op de achtergrond uitgevoerd, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

James beschikt over een moderne agenda die het tevens mogelijk maakt om uw telefonische afsprakenbeheer uit te besteden aan ons afsprakenbureau Call Care.  Dossiers kunt u volledig naar uw eigen wensen inrichten. Oproepen voor zool- / orthese controle kunnen automatisch worden verstuurd. Om accountantskosten te besparen zijn er geautomatiseerde koppelingen met de boekhoudpakketten Exact Online en Twinfield. James Software is NEN7510 gecertificeerd en voldoet daarmee aan de strenge eisen die worden gesteld aan informatiebeveiliging in de gezondheidszorg.


Puzo / Inmotus / Inmotus Tools - uitgebreid assortiment EVA,s en afdekmaterialen waaronder Kalfsvoering en synthetische producten.

INMOTUS is toeleverancier voor de orthopedie schoentechniek, podotherapie, podologie en overige (medische) schoen gerelateerde branches. Als specialistische leverancier van producten aan onder andere de orthopedische schoentechniek, podotherapie en podologie wil zij haar kennis en ervaring inzetten om schoen gerelateerde branches te versterken.

Voor Inmotus staan kwaliteit, kennis, ervaring en service centraal. Immers, de juiste keuze voor het juiste product is hierop gebaseerd. Inmotus is altijd ‘in beweging’ en werkt voortdurend aan het optimaliseren van haar assortiment, producten en service. Dat doen we niet alleen, maar samen met de markt, met u. Onze visie is dan ook om met deze kennis en ervaring ons assortiment optimaal af te stemmen aan de wensen en behoeften van de klant en deze aan te bieden middels onze complete, overzichtelijke en zeer gebruiksvriendelijke webshop.

De missie van Inmotus luidt dan ook: ‘Empowering international footwear branches’


 PLT - Your outsourcing partner for professional footcare

U heeft bij ons de keuze om de inlegzolen met behulp van 2 verschillende productietechnieken te laten fabriceren, namelijk:

Naast het vervaardigen van patiëntspecifieke inlegzolen ontwikkelt PLT, in samenwerking met haar eigen testtuin, diverse nieuwe toepassingen binnen de voetzorg. Denkt u eens aan het vervaardigen van een custom made schaatsschoen. Op basis van een geavanceerde laserscan met bijbehorende tapingmethodiek, wordt er digitaal een individuele schaatsschoen vervaardigd! 

Neemt u gerust even een kijkje in onze stand!


Intramed - Zorgzaam als de klant zelf

De zorg in Nederland verandert snel. En sneller dan ooit. De gemiddeld oudere bevolking vraagt meer zorg. De zorg moet goedkoper en efficiënter om binnen bestaande budgetten aan de vraag te kunnen blijven voldoen. Podotherapeuten zoeken ondersteuning. Automatisering moet niet-primaire taken waar mogelijk overnemen en de zorg voor
de patiënt ondersteunen.

Precies daar ligt de taak van Intramed. In stroomlijning van het administratieve proces en ondersteuning van de therapeut in de zorg voor zijn patiënt. Passend bij de eisen en verwachtingen van overheid en verzekeraars. De therapeut zo veel mogelijk ontziend. Degelijk en betrouwbaar. De partner op wie je kunt rekenen. Maar tegelijk ook de partner die je verder helpt. Die optimaliseert waar mogelijk. Die anticipeert op nieuwe eisen, op wet- en regelgeving. En vooral, die weet wat de therapeut beweegt. De patiënt gaat voor alles. Al het andere is bijzaak. Voor alles wil de therapeut kwaliteit blijven leveren. Intramed maakt dat mogelijk.


Podomasters - Meesters in individuele zoolvervaardiging

Tijd is kostbaar! Vandaar dat PodoMasters al jaren actief is met het vervaardigen van zolen voor praktijken waar de voet centraal staat. Dit doen wij voor de Podotherapie, Podologie en Podo Posturale Therapie. U verzorgt het onderzoek en de diagnosestelling van uw patiënten en wij maken daarvoor de gewenste zolen.

Wij maken gebruik van zowel handmatige zoolproductie als Cad/Cam zoolproductie.

Waarom Podomasters?
Ons team bestaat uit gemotiveerde vakmensen met jarenlange ervaring. Het kennisniveau heeft continu aandacht, waarbij bijscholing erg belangrijk is. Ontwikkelingen worden dan ook op de voet gevolgd.

Onze kracht ligt in het nauwkeurig vertalen van de ingetekende- of gescande voetafdruk naar een perfecte steunzool. Onze uitgebreide en specialistische kennis is een ‘must’, want maatwerk is vakwerk! 

Maak kennis met Podomasters
Wilt u kennis maken met ons en zien hoe wij voor onze klanten werken? Bezoek onze stand en ervaar wat het gemak is van het uitbesteden van zoolvervaardiging voor digitaal en handmatig vervaardigde zolen.


Mematec:fabrikant van one-offs en unieke series.

Mematec is een productiebedrijf met drie specialismen onder één dak. Wij zijn u van dienst met machinebouw, metaal- en kunststofbewerking. Hiermee bieden we vele mogelijkheden voor het fabriceren van uw product. Mematec richt zich op maatwerkproducties. Wij zijn sterk in het ontwerpen en fabriceren van one-offs en unieke series. Aan een ruwe schets hebben we genoeg voor het ontwikkelen van uw maatproduct.


Emma Safety Footwear: safety for everybody

Emma Safety Footwear introduceert een bijzonder assortiment. Naast de introductie van ISO gecertificeerde orthopedische veiligheidsschoenen presenteert Emma een oplossing voor gepersonaliseerde steunzolen. Met de juiste instructie en constructie én gebruikt in een standaard Emma veiligheidsschoen betekent dat de geldigheid van het Europese certificaat behouden blijft.

Emma doet dit in lijn met de slogan ‘Safety for Everybody’, volledig gecertificeerd volgens de Europese norm EN ISO 20345:2011.

In circa 90 procent voldoet een veiligheidsschoen in twee tot drie wijdtematen. Voor 9 procent is een kleine tot middelmatige aanpassing gewenst, vaak middels een gepersonaliseerde steunzool. Bij de  resterende één procent is er de noodzaak om een volledig gecertificeerde orthopedische veiligheidsschoen aan te laten meten.

Daarbij dient vermeld te worden dat Emma geen contacten onderhoudt met de eindgebruiker. Het zijn de orthopedisch schoentechnici, podologen en/of  podotherapeuten die de contacten onderhouden met de cliënt en daarbij met maximale vrijheid een passend product kunnen aanbieden.

www.orthopedischeveiligheidsschoenen.nl


Freek Rodink BV

Het is al weer bijna 20 jaar geleden dat Freek Rodink en zijn zoon Rob in een oude schuur zijn begonnen, met het reviseren en de in- en verkoop van schoenreparatie machines. Freek was geen onbekende in het vak, voordat hij voor zichzelf begon. Hij was jarenlang het gezicht van Firma v.d.Meijden / Power schoenmachines uit Utrecht. Rob was scheepswerktuigkundige op een tanker. Het vak is hen niet vreemd en met de kennis die zij beiden hebben, vullen Freek en Rob elkaar goed aan. De oude schuur is inmiddels verruild voor een prachtig pand op het bedrijventerrein 'De Vlijt' in Wapenveld.

Behalve schoenmakers, behoren ook orthopedische schoentechnici en podotherapeuten tot hun klantenkring. Inmiddels zijn Freek en Rob ook gespecialiseerd in de verkoop van een groot assortiment machines en onderdelen.


G2 Speech - Software voor het optimaliseren van verslaglegging

G2 Speech is een toonaangevende aanbieder van spraakherkenning, digitaal dicteren en workflowmanagement. We zijn actief in de medische, juridische en professionele sector in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Dagelijks gebruiken duizenden professionals onze oplossingen om hun verslaglegging te optimaliseren en zo effectief mogelijk te werken.

Met onze oplossing SpeechReport Cursor gebruikt u geavanceerde spraakherkenning waarmee u direct kunt dicteren in elke medische of op Windows gebaseerde applicatie (zoals uw EPD en MS Word). Spraakherkenning zet de gedicteerde woorden om in geschreven tekst. SpeechReport Cursor is zeer eenvoudig in gebruik en helpt om uw verslaglegging te verbeteren en te versnellen. Deze tool is uitermate geschikt voor gebruik in onze publieke cloud. De publieke cloud biedt u een efficiënte en vooral veilige oplossing, waarmee u uw rapportages snel en zonder tijdsverlies kunt afronden. Dit geeft u meer vrijheid en tijd voor de belangrijkere aspecten van uw werk, namelijk uw patiënt!


Phits Insoles powered by RS Print

Phits zijn ’s werelds eerste en enige  hoogtechnologische 3D-geprinte steunzolen, ontworpen op basis van jouw persoonlijke bewegingspatroon. Bekijk de video voor meer informatie.

HOE WERKT U ALS PHITS EXPERT? VAN FOOTSCAN TOT ZOOL...

Als Phits™ expert staat u uw patiënt met raad en daad bij om beste oplossing te zoeken met een begrijpelijke weergave van wetenschappelijk onderbouwde analyse én oplossing.


Urgo Medical: healing People

Van het eerste onderzoek tot en met de massaproductie van onze medische hulpmiddelen: iedereen die bij Urgo Medical werkt, zet zich in voor de veiligheid en doeltreffendheid van onze productlijnen. De stevige basis van ons succes wordt gevormd door een netwerk van onderzoekers in al onze aandachtsgebieden, uiterst efficiënte zorginstellingen en een degelijke industriële ervaring. Op wereldwijde schaal zijn de economische gevolgen van wondzorg aanzienlijk.Alleen al in Europa worden deze kosten geschat op 10 miljard euro per jaar. Deze kosten worden door de gemeenschap en door patiënten gedragen. In ons streven om door innovatie tot steeds betere wondgenezingsoplossingen te komen, willen we laten zien dat onze verbandproducten kosteneffectief zijn én aan de gezondheidsgerelateerde eisen voldoen.


Infomedics, helder over alles

Infomedics helpt zorgverleners succesvol te zijn. Door ze te ondersteunen en door werk uit handen te nemen dat eigenlijk niets met zorg te maken heeft. Infomedics zorgt voor uw facturering en debiteurenbeheer. Met onze vijftien jaar ervaring kunt u dat deel van uw praktijkvoering met een gerust hart aan ons overlaten. Zo houdt u meer tijd over om aan uw patiënten te besteden. Wij zijn trots op de hoge tevredenheid die wij bij zorgaanbieders en patiënten realiseren.

Wij scheppen ruimte voor succes door:

  1. Onze persoonlijke betrokkenheid bij elke zorgaanbieder die onze klant is - groot of klein, dat maakt niet uit.
  2. Zorgvuldiger dan wie ook in onze branche om te gaan met de gegevens van uw patiënten - wij zijn volledig privacy proof.
  3. Het realiseren van de hoogste patiënttevredenheid van onze branche - dat betekent dus rust aan uw balie.

Medical-Leather: dè totaalleverancier voor de podotherapiepraktijk.

We voorzien de podotherapeut van kwalitatief goede materialen welke direct uit voorraad leverbaar zijn. Mede door unieke samenwerkingen met vooraanstaande bedrijven uit de gehele wereld, hebben we een complete collectie op het gebied van (afdek-) leder, freesblokken, afdek- en opbouwmaterialen, instrumentaria, werkplaats- en praktijkinrichtingen en uiteraard sterilisatie.

Kortom wenst u een gedegen advies en een goede prijs voor uw producten dan staat het team van Medical Leather altijd voor u klaar!


Pododirect en fijneschoenen.nl

Pododirect levert een compleet programma met producten voor de innovatieve podotherapeut, van Poron medical tot super kwaliteit leer, en van bijna alle verbandmaterialen tot aan de eigen WP-001 behandel unit. Kortom alles wat je als podotherapeut nodig hebt in je praktijk. Via fijneschoenen.nl leveren we sandalen, slippers en schoenen van de merken Revere en Wallin exclusief aan podotherapeut, podoloog of orthopedisch schoentechnieker schoenen.

Revere levert modieuze sandalen, slippers en schoenen met een uitneembaar voetbed, bovendien worden alle Revere schoenen, die een klittenband sluiting hebben, geleverd met riemverlengers waardoor je de schoen compleet op maat kunt maken voor je klant. Wallin levert comfort sneakers waarbij je tot 45% minder piekdruk hebt op de plantaire zijde van de voet en in de hiel zelfs tot 65% minder piekdruk. Uiteraard heeft de Wallin ook een uitneembaar voetbed. We laten de complete collectie zien in onze stand, kom proeflopen !


Podomark: hightech in motion

Podomark biedt professionele apparatuur en opleidingen op het gebied van footcare oplossingen voor de podopraktijk, zoals CadCam, Voetdrukmeting en Shockwave. Hightech systemen in 2D en 3D, waarmee de voet- (en schoen)specialist analyse, diagnose en behandeling naadloos kan combineren.

Meer dan alleen apparatuur
Vanuit een degelijke expertise en een podotherapeutische achtergrond plaatsen en implementeren wij – full service – onze systemen bij de klant. Full service? Jazeker, want we zijn er ook voor advies, opleiding, bijscholing, onderhoud en het op peil houden van uw software.


Zlippo.Voor elke voet een oplossing!

Tijdens de jaarlijkse “Zlippo Userdag”worden ideeën uit het werkveld en nieuwe ontwikkeling op het gebied van podoschoeisel besproken. Noteer alvast 9 maart 2018 in uw agenda!


Machinehandel Pulles BV

Inrichting voor kleine en grotere bedrijven. We hebben standaard machines maar doordat alles in eigen productie wordt vervaardigd kunnen wij  inspringen op  individuele wensen. Wij voeren de complete Podomachinelijn met de Combi,Space, en Uno.


AFT International de referentie in de Benelux voor wat betreft het verwerken en verdelen van podotherapeutische producten en machines

Met meer dan 130 jaar ervaring in de sector is AFT International de referentie in de Benelux voor wat betreft het verwerken en verdelen van podotherapeutische producten en machines. Bij ons kunt u terecht voor een zeer ruim aanbod aan materialen en machines om aan de slag te gaan als podotherapeut. Van de basis grondstoffen tot een zo goed als afgewerkte zool. Wij bieden voor zowel beginnende als zeer ervaren podotherapeuten een zeer uitgebreid gamma aan hoogwaardige:


MSK verzorgt het tot in de puntjes!

MSK bestaat als groothandel al meer dan 20 jaar en is gespecialiseerd in levering van producten voor de professionele voetspecialist. Bij MSK zien we het als onze taak om onze klanten écht verder te helpen. Met kwaliteitsproducten, innovatieve introducties, een uitstekende service én met persoonlijk advies. MSK zet elke keer weer graag die stap extra.

MSK levert als eigen merk de Aquatronic (pedicure) machine en diverse uitvoeringen behandelunits en behandelstoelen. MSK beschikt over een eigen full time bemande technische dienst voor service en onderhoud aan uw apparatuur. 

Wij adviseren u altijd eerlijk en op maat en natuurlijk weten we de artikelen en de toepassingen ook helder uit te leggen.


H.J. VAN DRUNEN BV - KENNIS EN VAKMANSCHAP HOOG IN HET VAANDEL!

Kwaliteit en certificering
Kennis en vakmanschap staan bij ons al jaren hoog in het vaandel! Het leveren van hoge kwaliteit en het procesmatig werken is dan ook een belangrijk aandachtspunt binnen onze organisatie. HJ van Drunen bv is een van de eerste bedrijven in Nederland welke het certificaat ISO - 9001:2015 heeft behaald. Sinds 1938 is H. J. van Drunen B.V. groothandel in leder en schoenfournituren. Wij richten ons op technische orthopedie, semi-orthopedie, podotherapie en podologie. Jarenlange ervaring en gedegen marktanalyses staan garant voor een compleet assortiment. In nauw overleg met onze klanten, stemmen wij ons aanbod voortdurend af op de vraag.

Vernieuwde website
Sinds geruime tijd kunnen onze klanten hun orders direct invoeren via de vernieuwde website. Tevens kunt u eenvoudig alle benodigde datasheets met technische gegevens, productinfo en nieuwsbrieven downloaden. U bent van harte welkom op onze stand.

U bevindt zich hier :
»
»

Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten - 2018 ©