Multidisciplinair Voetcongres Sport - 22 maart 2019

Dagelijks werken pedicures, medisch pedicures, podotherapeuten, orthopedisch schoenmakers en podologen met elkaar samen. Soms heel intensief, soms oppervlakkig, maar altijd met dezelfde missie: kwalitatief hoogwaardige voetzorg verlenen. Dit pad moeten we samen bewandelen.

Sportieve uitdaging

Op vrijdag 22 maart organiseren ProVoet, de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP), NVOS Orthobanda en Stichting LOOP gezamenlijk het Multidisciplinair Voetcongres met als doel om professionals in de voetengezondheidszorg samen te brengen. Het thema 'Sport' vormt de kapstok om inhoudelijke kennis met elkaar te delen en in contact te komen met andere disciplines. Laat je verrassen, trainen en uitdagen. Verleg je grenzen. Na afloop van deze dag ga je gegarandeerd naar huis met veel kennis, nieuw ideeën en contacten.

Hoe ziet het congres er uit?

Kees-Jan van der Klooster is onze dagvoorzitter. Bij een ongeluk met snowboarden liep hij een dwarslaesie op en raakte vanaf zijn middel verland. Hij zette zijn sportcarrièrre in het apineskiën evenwel door en nam in 2010 en in 2014 deel aan de Paralympische Winterspelen. Met zijn bedrijf KJ-Projects werkt hij er aan een betere beeldvorming rondom de (on)mogelijkheden van mensen met een beperking.

Naast drie plenaire lezingen volg je een drietal parallesessies. Bij aanmelding kan je voor elke parallelsessie een voorkeur aangeven waarbij je kunt kiezen uit 3 verschillende onderwerpen.

Locatie: Pathé Ede (voorheen CineMec)
Kosten: € 169,- (excl. btw)
Accreditatiepunten: 5
 

U bevindt zich hier :
»

Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten - 2018 ©