Uw bedrijf op het NVvP Najaarscongres 2019?

De NVvP bestaat dit jaar 40 jaar. Dat vieren we met een lustrumcongres met aansluitend een diner en feestavond voor alle aanwezigen. Ook standhouders zijn van harte welkom!
Het NVvP Lustrumcongres 2019 is voor bedrijven uit het podotherapeutisch werkveld een uitstekende manier om in contact te komen met de podotherapeut. In de Event Hall van Congrescentrum NBC in Nieuwegein kunt u uw bedrijf presenteren en positioneren. De ontvangst, pauzes en de uitgebreide lunch zullen in de Event Hall plaatsvinden. Na afloop verwelkomen wij u graag tijdens de borrel die zal overgaan in een diner. Om ca. 20.00 uur zal het lustrumfeest starten met hapjes, drankjes en gevarieerde muzikale ondersteuning.

Pitch
Naast dat deelnemers een bezoek aan de exposantenruimte als onderdeel van hun persoonlijke programma kunnen inplannen, geven we bedrijven dit jaar de gelegenheid om zich via een korte pitch van 30 seconden te introduceren bij alle congresdeelnemers tijdens de eerste plenaire sessie. Deze sessie staat geheel in het teken van 40 jaar podotherapie. Dat zorgt voor informatieve maar zeker ook hilarische momenten.

Programma
Dit jaar staat het NVvP lustrumcongres in het teken van 40 jaar Podotherapie. Dit vraagt om gevarieerd programma met gerenommeerde sprekers die zowel de praktische als wetenschappelijke kant van de podotherapeuten weten te prikkelen.

Het volledige programma kunt u hier nalezen. Er is veel tijd gemaakt voor pauzes en een lange lunch, zodat de Event Hall grote delen van de dag gevuld is met podotherapeuten. Pak op deze momenten uw kans om in contact te komen, om zowel bekende als onbekende podotherapeuten te ontmoeten.

U bevindt zich hier :
»
»
»

Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten - 2018 ©