Exposantenlijst - NVvP Najaarscongres 2019

De volgende bedrijven zullen aanwezig zijn op het NVvP lustrumcongres 2019 '40 jaar podotherapie: Wat 'n vak!'.


PLT - Your outsourcing partner for professional footcare

Al meer dan 18 jaar ontwikkelt PLT verschillende toepassingen binnen de voetzorg. PLT is gespecialiseerd in het digitaal aanmeten, modelleren en vervaardigen van podotherapeutische- en orthopedische voorzieningen. We combineren ambacht met hoogwaardige techniek. Ondersteunen intensief in het digitaliseren van uw werkwijze. Zorgen telkens voor verdere verfijning van uw manier van werken, zodat doorontwikkeling gewaarborgd blijft.
Innovatief gedreven, organiseren we veelvuldig scholingen zodat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Wij zien u graag op het congres!

www.pltproducts.nl


Medical-Leather: dè totaalleverancier voor de podotherapiepraktijk.

Medical Leather is dé totaalleverancier voor de podotherapeut. Na ruim 20 jaar ervaring hebben we een zeer compleet assortiment samengesteld van, instrumentaria en verbruiksmaterialen, tot een professionele praktijk- en werkplaatsinrichting. Door nauwe samenwerking met onze fabrikanten waarborgen we een zeer goede kwaliteit en uiteraard een goede prijs. Dit maakt ons uniek als leverancier en bovenal een zeer betrouwbare partner voor uw bedrijf.

Graag tot ziens op de stand van dit jubileum congres!

www.medical-leather.nl


Alles voor de podotherapeut - Hét inkoopkanaal voor de podotherapeut

Wij zijn hét centrale - en allesomvattende inkoopkanaal voor podotherapeuten in Nederland en België. Bij ons kun je terecht voor alle producten die nodig zijn in een podotherapiepraktijk. Van afdekleer tot behandelbanken. We hebben alles onder 1 dak.

Door een gezamenlijk inkoopkanaal voor alle podotherapeuten te hebben, kunnen we ons voordeel halen uit het slim inkopen van onze producten en diensten. Hoe meer podotherapeuten gebruik maken van dit inkoopkanaal, hoe scherper de inkoopprijzen. dit kan doordat we grote hoeveelheden van een bepaalde productgroep inkopen en op deze manier betere prijsafspraken maken met onze leveranciers!

We vertellen u er graag over in onze stand!

www.allesvoordepodotherapeut.nl


Hfl Labaratoires - Supplier in own patented product line

NIEUW!  NuBandage is de meest geavanceerde technologie voor support, bescherming en ondersteuning bij herstel of wondverzorging. NuBandage is een compressie bandage dat ondersteunt gedurende activiteiten, sport of bij herstel van een blessure, operatie of wondverzorging. Made in the USA! Nu 15% introductie korting tijdens de beurs.

HFL Laboratories heeft voor u ook 15% korting op de revolutionaire innovatie FungiCheck.  De HFL FungiCheck is een test kit voor professionals om uw cliënten binnen 10 minuten te testen op Dermatofyten oftewel schimmels in de nagels. Dit allemaal in de vertrouwde omgeving van uw eigen praktijk. Bespaart veel tijd en kosten. Kom snel langs onze stand voor meer informatie!

Kom langs de stand voor een gratis proeftasje.

GRATIS TRAINING! HFL reist door het hele land om gratis product trainingen te geven. Bent u geïnteresseerd? Kom dan langs en vraag naar de data.

www.hfllaboratories.com


Medida Solutions - Supplier in own patented product line

Sinds 2005 produceert Medida-solutions maatwerk zolen. Veel professionals uit de Podologie in België, Nederland en Frankrijk zijn onze klanten.
Wij kijken ernaar uit om ook U bij te staan in de innovatie en uitbouw van uw praktijk!

Wat maakt ons interessant voor uw onderneming?
Ons team gaat in samenwerking met u op zoek naar de voeten scanner die het beste bij uw praktijk past. Wenst u evenveel te zien als op een blauwdruk of wenst u hetzelfde resultaat als een gipsmodel, vraag het aan onze medewerkers en ze zullen u met veel plezier de mogelijkheden demonstreren! Welke maten wenst u te kennen? Enkel de lengte en breedte van de voeten? Of ook de hoogte van het mediaal gewelf? De vorm van de hielkuip? De druk bij het staan? De druk tijdens het blootsvoets stappen of de druk tijdens het stappen met schoenen en inlegzolen?

In onze folder geven we u alvast graag een inkijkje in ons bedrijf. Tot ziens op 20 september tijdens het NVvP Lustrumcongres 2019!

www.medida-solutions.com

U bevindt zich hier :
»
»

Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten - 2018 ©