Podosophia online voor álle NVvP-leden

Het vakblad Podosophia maakt deel uit van het lidmaatschap van de NVvP. Vier keer per jaar krijgen leden het tijdschrift thuisgestuurd en tevens zijn de artikelen uit de (oude) jaargangen online te raadplegen via BSL Podotherapeut Totaal. Dat is het  online abonnement dat de NVvP tevens voor alle leden beschikbaar stelt en wat behalve Podosophia ook diverse naslagwerken voor podotherapeuten ontsluit.

Studentleden hebben online toegang tot het blad en ontvangen pas een printversie zodra ze van een studentlidmaatschap overgaan naar een regulier lidmaatschap.
Alle leden waarvan het mailadres bij ons bekend is, hebben van de uitgever een inlogcode voor BSL Podotherapeut Totaal ontvangen.

Wie problemen ervaart met inloggen kan terecht bij de klantenservice van Bohn Stafleu van Loghum, tel. 030- 638 37 35. Het is goed om eens een kijkje te nemen op BSL Podotherapeut Totaal om te zien welke vakinformatie u kunt benutten. Mist u iets of heeft u ideeën om het aanbod te verrijken, laat het ons weten. Suggesties zijn van harte welkom.

U bevindt zich hier :
»
»

Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten - 2018 ©