Federation of Podiatrists (FIP)

Door samenwerking van alle podotherapeuten wil de FIP podotherapie naar een hoger plan tillen door het delen
van kennis, praktijk en onderzoek onder de lidstaten. Het FIP Wereldcongres wordt elke drie jaar gehouden en trekt deelnemers uit de hele wereld, met inbegrip van onderwijzers en studenten. Maar ook vasculaire chirurgen, verpleegkundigen, diabetes-specialisten en andere leden van het medisch team kunt u daar ontmoeten. De expositie is een vast onderdeel van het World Congress dat bedrijven in staat stelt om een breed scala van podotherapeutisch gerelateerde producten en diensten aan de wereld te tonen.
 
FIP Wereldconges, 26 - 28 mei 2016 in Montreal
Met een verwachte 1.200 actieve deelnemers, zal dit de grootste internationale bijeenkomst zijn op het gebied van voetengezondheidszorg. Deze bijeenkomst is 
het belangrijkste forum voor professionals, de industrie en de academische wereld om op dit gebied met elkaar van gedachten te wisselen. Wanneer u de FIP ondersteunt, draagt u direct bij aan de permanente educatie van het veld in de hele wereld.

Inschrijven

Vanaf heden is het mogelijk u in te schrijven voor dit internationale evenement via de website van de FIP. Als lid van de NVvP bent u automatisch lid van de FIP. De tarieven ( in Canadese dollars) zijn als volgt:

 Soort inschrijving Normale inschrijving
1 januari 2016 t/m 20 mei 2016
Last-minute inschrijving
21 t/m 28 mei 2016
 Lid FIP  $ 575,-  $ 675,-
 Studenten  $ 150,-  $ 195,-
 Overig  $ 695,-  $ 795,-

Klik hier om u aan te melden en de voorwaarden te lezen.

Download

U bevindt zich hier :
»
»

Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten - 2018 ©