Agenda

Symposium: de voet en enkel in vogevlucht

Een conservatieve behandeling van de voet wordt vaak geassocieerd met het voorschrijven van steunzolen of orthopedische schoenen, een operatieve behandeling met een correctie van de hallux valgus en/of hamertenen. Herkent u dit?

Op 29 november 2018 organiseert de Sint Maartenskliniek een symposium over de voet en enkel, waarbij wij graag uw blik verruimen ten aanzien van de diverse behandelopties.

Na een globale uitleg van de functionele anatomie van de voet en enkel, presenteren wij u hoe een reeks aandoeningen de functie van de (achter)voet verstoren en wat de gevolgen daarvan zijn. Dit ook vanuit het perspectief van de patiënt. Vervolgens worden de mogelijke conservatieve en operatieve behandelopties besproken waarbij ook de indicatiestelling en mogelijke complicaties worden belicht.

29-11-2018
Meer informatie

Jubileumcongres Kinderen en Sport

Jubileumcongres ‘Kinderen en sport’

In 2019 bestaat Podotherapie Fuit en van Houten 25 jaar. Kennis heeft altijd hoog in het vaandel gestaan. Daarom willen wij het jubileum vieren door kennis te vergaren en kennis te delen door middel van een congres op 25 januari 2019 in congrescentrum De Reehorst in Ede. Op dit congres staat het (sportende) kind centraal.

Wij zijn er trots op dat wij een mooi programma hebben kunnen samenstellen met sprekers uit verschillende disciplines die hun kennis met u willen delen.
Het programma is interessant voor podotherapeuten en kinderfysiotherapeuten. Maar ook voor andere disciplines met affiniteit met het sportende kind kan het interessant zijn.

25-01-2019
Meer informatie

Int. Symposium Diabetic Foot- 22 t/m 25 mei 2019

Van 22 t/m 25 mei 2019 vindt het International Symposium of the Diabetic Foot plaats in Den Haag.
Zet deze datum vast in uw agenda!

Bekijk de eerste uitnodiging of kijk op https://diabeticfoot.nl/

22-05-2019
Meer informatie
U bevindt zich hier :
»

Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten - 2018 ©