U bevindt zich hier :
»
»
»

Exposantenlijst - NVvP Najaarscongres 2016

Op het NVvP Wetenschappelijk Najaarscongres 2016 waren de volgende bedrijven aanwezig:

NVvP Goudsponsor - Medical Leather

Medical Leather uit Waalwijk is totaalleverancier en adviseur voor de professionele voetspecialist, in de breedste zin van het woord. Wij richten ons hierbij op orthopedisch schoenmakers, podotherapeuten, podologen, en andere professionele voetverzorgers. Wij beschikken over een compleet assortiment kwaliteitsartikelen. Van pleisters, gereedschappen, zoolmaterialen en diverse soorten leder tot volledige praktijk- en werkplaatsinrichting, en alles … met een gezonde kijk op voeten!

www.medical-leather.nl
 

Infomedics neemt het volledige debiteurenbeheer van u over en regelt het gehele facturerings- en incassoproces. Zij incasseren declaraties bij zorgverzekeraars en patiënten, verwerken retourinformatie, verzorgen eventuele herdeclaraties en verwerken betalingen en betalingsinformatie. Infomedics wil zorgverleners helpen hun waardevolle tijd aan zorg te besteden. De zorgverlener in staat te stellen succesvol te zijn in het verlenen van zorg door niet-zorginhoudelijke activiteiten uit handen te nemen. Infomedics levert voor die activiteiten een integrale oplossing die bijdraagt aan efficiënte en betere zorg waar zowel zorgverlener, zorgverzekeraar en overheid als patiënt baat bij hebben.

www.infomedics.nl 

 

James Software

James is hét softwarepakket voor eerstelijns zorgverleners. Handig, intuïtief en slim. Met James Software zijn uw agenda, patiëntendossier en administratie altijd up-to-date. Zodat u meer tijd heeft voor uw cliënten. En meer tijd voor uzelf.

www.james-software.nl

 

Schins Leder

Schins Leder is één van de meest toonaangevende toeleveranciers op het gebied van schoenreparatie, schoendetailhandel, podologie en orthopedie in Nederland en Belgie. Kwaliteit, service en innovatie zijn kenmerken van onze organisatie. Met een enthousiast team medewerkers bedienen wij vanuit onze vestiging in Nuth heel Nederland en Vlaanderen op hun wenken. Klantgerichtheid, flexibiliteit en 24-uurs levering hebben bij ons de hoogste prioriteit.

www.schinsleder.nl

 

Prosoftware

Leverancier van complete moderne softwareprogramma's voor (para)medici. Zowel online (ZorgAdmin) als op de PC. Inmiddels actief in 15 beroepsgroepen. 

www.prosoftware.nl
 

HJ van Drunen

Sinds 1938 is HJ van Drunen bv, groothandel in leder- en schoenfournituren, wijd en zijd bekend.
Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, met name in de orthopedische sector. Jarenlange ervaring
en gedegen marktanalyses staan garant voor een compleet assortiment.
In nauw overleg met onze klanten, stemmen wij ons aanbod voortdurend af op de vraag.

Kennis en vakmanschap staan bij ons al jaren hoog in het vaandel!

Het leveren van hoge kwaliteit en het procesmatig werken is dan ook een belangrijk aandachtspunt binnen onze organisatie. Sinds december 2009 zijn wij ISO-gecertificeerd en voeren wij het kwaliteitslabel NEN-EN-ISO 9001:2008. Deze norm zien wij als een bewijs dat HJ van Drunen BV haar organisatie op een kwalitatief hoogwaardige wijze heeft ingericht en beheerst. Kwaliteitszorg is meer dan alleen schrijven en bijhouden, het is bovenal een zaak waarbij alle medewerkers betrokken zijn bij het proces waarbij het klant- en kwaliteitsgericht denken de boventoon voert!

 www.hjvandrunen.nl
 

Puzo / Inmotus/ Inmotus Tools

INMOTUS is toeleverancier voor de orthopedie schoentechniek, podotherapie, podologie en overige (medische) schoen gerelateerde branches. Als specialistische leverancier van producten aan onder andere de orthopedische schoentechniek, podotherapie en podologie wil zij haar kennis en ervaring inzetten om schoen gerelateerde branches te versterken.

 www.inmotus.nl

  Zlippo is een therapeutische slipper, sandaal, slof of pantoffel vervaardigd door een podotherapeut of podoloog en bestaat uit een individueel voetbed en een lederen bovendeel (schacht). In het voetbed past de therapeut correctie en drukverdeling toe. Het voetbed is van een dempend materiaal gemaakt en biedt veel comfort.

De schacht wordt om de voet afgepast, zodat eventuele knokkels, gevoelige plaatsen en drukplekken vrijgelegd kunnen worden. Ook is het mogelijk om bij afwijkende voetvormen een individuele maatwerk-schacht en voetbed te vervaardigen.

 www.zlippo.nl
 

Emma Safety Footwear - When ordinary shoes just aren’t up to the job.... 

EMMA gaat altijd een stap verder dan alleen het ontwerpen en produceren van schoenen. Momenteel maken wij vooruitstrevende veiligheidsschoenen voor 9 geselecteerde industrieën en bieden wij een business lijn waarbij we ook handgemaakte designschoenen aanbieden.

Iedere schoen is ontworpen om als veiligheidsschoen ingezet te worden en niet als “fashion artikel” dat ook veiligheid moet bieden.

Emma veiligheidsschoenen zijn gemaakt voor intensief gebruik en hebben dan ook een ongekend lange levensduur. Het soepele volnerf leer heeft een perfecte pasvorm die zorgt voor optimaal draagcomfort. Met de 3 pijlers van Emma zorgen we ervoor dat al onze schoenen en laarzen extreem veilig zijn, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Hydro Control houdt je voeten droog door nattigheid buiten te houden en zweet af te voeren. Balance richt zich op optimale positie van de voet en Contact Management zorgt voor maximale grip op elke ondergrond. We willen schoenen maken die niet alleen aan de gestelde eisen voldoen, maar ook al je verwachtingen overtreffen. Emma staat voor meer veiligheid en meer comfort.

www.emmasafetyfootwear.com 

  Partner in zoolvervaardiging

PodoMasters is een partner voor vele actieve podologen en podotherapeuten in ons land. Onze klanten verzorgen het onderzoek en de diagnosestelling van hun patiënten. PodoMasters sluit hier op aan met de productie van digitaal gefreesde en handmatig geproduceerde zolen. Naast snel en accuraat leveren, onderscheiden we ons door mee te denken met de opdrachtgevers. Hoe dit kan? Door jaren ervaring en bijscholing in podotherapie. 

 www.podomasters.nl
 

Mematec: metaal en kunststof specialisten

Bij Mematec gaan we tot het uiterste in uw belang. Wij voelen een grote betrokkenheid met onze opdrachtgevers. Vaak resulteert dit in een zeer hechte samenwerking; met diverse klanten doen we al tientallen jaren zaken. Bij Mematec werken we met een hands-on mentaliteit. 

Wij houden van adequate oplossingen en creatief meedenken. Doet zich onverhoopt een machinestoring voor of een andere dringende situatie? Dan helpen we u direct. Daar mag u ons aan houden.

www.mematec.nl 
  Indien u de zolenproductie niet in uw eigen bedrijf wilt uitvoeren maar wel digitaal zolen wilt ontwerpen dan biedt het OrthoPodoLab de oplossing. LFT ontwikkelde een zeer efficiënte formule voor de uitbesteding van uw zoolproductie. Vanuit de centrale software kunnen wij u rechtstreeks in verbinding stellen met het OrthoPodoLab. Binnen de centrale

software bevindt zich een module die ingezet kan worden als communicatie software tussen uw praktijk en onze zolenproductie. Het OrthoPodoLab heeft een eigen website.

 www.orthopodolab.nl

 

Hightech in motion

Podomark biedt professionele apparatuur en opleidingen op het gebied van footcare oplossingen voor de podopraktijk, zoals CadCam, Voetdrukmeting en Shockwave. Hightech systemen in 2D en 3D, waarmee de voet- (en schoen)specialist analyse, diagnose en behandeling naadloos kan combineren. Vanuit een degelijke expertise en een podotherapeutische achtergrond plaatsen en implementeren wij – full service – onze systemen bij de klant. Full service? Jazeker, want we zijn er ook voor advies, opleiding, bijscholing, onderhoud en het op peil houden van uw software.

 www.podomark.nl

  Een kwaliteitsleverancier van materialen en gereedschappen voor de professionele podotherapiemarkt. Door het duidelijk profileren van het assortiment, intrinsiek ondersteund door jarenlange kennis, praktijkervaring, een innovatief DNA en een zeer gebruiksvriendelijke webshop, zijn we een ideale partner in de branche.


Onze Visie`
BETROUWBAARHEID! In kwaliteit, prijsstelling, levering en bereikbaarheid. Vooroplopend op het gebied van techniek, kennis en innovatieve ontwikkeling, willen we positie en imago verder uitbouwen en tevens een toegevoegde waarde zijn voor de ontwikkeling van ons vak.

www.pododirect.nl

  U heeft bij ons de keuze om de inlegzolen met behulp van 2 verschillende productietechnieken te laten fabriceren, namelijk:
  • Digitale zolenvervaardiging, CAD-CAM vervaardigd.
  • Conventionele zolenvervaardiging, handmatig vervaardigd.

Naast het vervaardigen van patiëntspecifieke inlegzolen ontwikkelt PLT, in samenwerking met haar eigen testtuin, diverse nieuwe toepassingen binnen de voetzorg. Denkt u eens aan het vervaardigen van een custom made schaatsschoen. Op basis van een geavanceerde laserscan met bijbehorende tapingmethodiek, wordt er digitaal een individuele schaatsschoen vervaardigd! 

Neemt u gerust even een kijkje in onze stand!

www.pltproducts.nl

  Fisher is sinds haar oprichting in staat geweest de branches te ondersteunen bij hun streven naar professionaliteit. Hierdoor worden diverse marktsegmenten nu erkend door zowel overheid als verzekeringsmaatschappijen. De afgelopen jaren heeft Fisher veel energie, tijd en geld geïnvesteerd in het vergaren van kennis en in de ontwikkeling van het productenaanbod.
De oprechtheid en transparantie waarmee Fisher werkt hebben het vertrouwen van de branche gewonnen, zodat Fisher nu voor een grote groep tevreden klanten de belangrijkste partner is.

www.fisher-group.com

 

Plan2 zooltechniek; uw partner in productie!

Plan2 zooltechniek is een jong en dynamisch bedrijf ontstaan uit het samenbrengen van podotherapeutische kennis en ervaring in productie en techniek. Wij bieden U het Gratis Plan2 online CAD ontwerpprogramma voor zoolvervaardiging aan zonder verplichtingen.

Bezoek ons in de stand en schrijf U vrijblijvend in voor een test account of maak direct een afspraak met een van onze medewerkers.

www.plan2zooltechniek.nl

 

Borginsole: de intelligente inlegzool.De eerste stap naar succes

Beter wandelen, lopen en sporten? Dat start bij het vermijden van overbelastingsletsels van de enkel, knie, heup, rug of zelfs van de nek. BORGinsole hightech podologische functionele zolen houden uw lichaam in balans en geven aangepaste sturing

Ze worden op maat gemaakt na een doorgedreven voetanalyse en check-up van je hele bewegingssysteem. Vanuit een 3D scan ontwerpt uw podoloog unieke intelligente inlegzolen die u helpen succesvoller door het leven te stappen. Ideaal voor sporters, jonge kinderen en mensen met voetproblemen.

www.borginsole.com

 

PCCD - Podo Cad Cam Design 

Wilt u ook graag meer tijd om de contactmomenten met uw patiënten uit te breiden, of toch een keer die vrije middag voor u zelf in plannen?

Met opgeteld meer dan 40 jaar ervaring in het veld van zoolvervaardiging is PCCD|Podo Cad Cam Design, afgekort PCCD, als geen ander in staat om de vertaalslag te realiseren van handmatige naar digitale ( CAD) zolenvervaardiging. Ongeacht de branche: Orthopedie, Podologie, Podoposturaal- of Podotherapie, PCCD levert software om de zolen digitaal te modelleren zoals u die wilt. Daarnaast levert u een renderende bijdrage aan het bedrijfsresultaat van de onderneming. De software van PCCD leidt u intuïtief van het scannen, via het modelleren van de zolenplannen tot het orderproces.

www.pccd.nl

 

Supplement/De Medische Voet

De Medische Voet organiseert diverse cursussen, opleidingen en congressen in het land. In de stand kunt u informatie inwinnen over, of zich inschrijven voor alle cursussen, opleidingen en congressen. Wij vertellen u hier graag meer over!

www.demedischevoet.nl 
 

RSScan International

RSscan International heet u welkom en nodigt u uit om te verkennen van de interessante wereld van plantaire druk en analyseren. Veel interessante toepassingen zijn mogelijk, zoals in de biomechanische onderzoeklaboratoria, klinieken, sport en vrije tijd schoenen winkels, industriële en veel meer toepassingen.

International RSscan is gewijd aan het leveren van state-of-the-art oplossingen voor al deze gebieden en heeft een bewezen track record, gesteund door de hoogste inkeping specificaties, gepatenteerde technologie, duizenden footscan®product gebruikers wereldwijd, gepubliceerd PhD studies, studies, tijdschriftartikelen en boeken over biomechanica.

www.rsscan.com