U bevindt zich hier :
»
»

Dr. Kevin Kirby komt naar NL!

Dit najaar zal de gerenommeerde Dr. Kevin Kirby uit America te gast zijn tijdens het NVvP Jaarcongres 2017. Dr. Kirby is een specialist op het gebied van biomechanica en behandelt dagelijks kinderen en volwassen in zijn eigen praktijk.

Samen met de sessies over Chronische ziekten verzorgd door Dr. Marike van der Leeden, Ingrid Ruys en Sepp Mortelmans staat er een zeer interessant programma voor u klaar!

Schrijf in met korting!

Het NVvP Jaarcongres 2017 vindt plaats op vrijdag 22 september 2017 in congrescentrum NBC in Nieuwegein. Schrijf vandaag nog in en maak gebruik van een aantrekklijke korting van 100,-

U kunt meteen uw persoonlijke programma samenstellen. Alle deelnemers ontvangen voorafgaand aan het congres nog een aparte e-mail met specifieke informatie.

Exposanteninformatie

Tijdens het NVvP Jaarcongres 2017 zal de Event Hall het podium zijn voor diverse bedrijven die in relatie staan met het podotherapeutisch werkveld. Gedurende de gehele dag zullen er bezoekers aanwezig zijn op de beursvloer doordat een bezoek aan de exposantenruimte is opgenomen in het programma.

Bekijk hier de mogelijkheden!

NVvP Najaarscongres - vrijdag 22 september 2017

Op vrijdag 22 september 2017 vindt het NVvP Jaarcongres 2017 plaats in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.
We hebben een aantrekkelijk programma samengesteld met als thema 'Biomechanica, DM/RA & Positieve Gezondheid.
Naast bevlogen collega's uit het Nederlandse podotherapeutische werkveld, hebben we niemand minder dan Dr. Kevin Kirby bereid gevonden om een belangrijke bijdrage te leveren aan ons congres. Alle relevante informatie over dit congres kunt u nalezen op deze pagina.

Het belooft een inspirerende dag te worden! Wilt u op de hoogte gehouden worden over dit congres? Stuur dan een bericht naar Tatjana Lamme, medewerker PR & Communicatie.