Jaarcongres podologie

Programma
Stichting Loop heeft een gevarieerd programma samengesteld met sprekers vanuit diverse disciplines. Theoretische en praktische kennis wisselen elkaar af.

Zo wordt er inzicht gegeven in neurologische oorzaken van loopstoornissen door prof. dr. J.H. (Jaap) Buurke van de Universiteit Twente. Drs. J.H. (Harjanneke) van Gelder, Orthopedisch Chirurg van de St. Maartenskliniek, neemt ons mee in de Orthopedische interventies bij neurologische klachten en vertelt drs. R. (Rajen) Kanhai, Anesthesioloog Bergman Clinics ons over de Behandelmodaliteiten bij neurologische pijn.

In het middenblok vindt een aantal parallelsessies plaats. Deelnemers kunnen bij aanmelding aangeven aan welke sessie(s) zij willen deelnemen. Daarnaast is er voldoende tijd ingeruimd voor een bezoek aan de PodoExpo, waar ca. 30 standhouders hun producten en diensten presenteren.

In het middagprogramma ligt de nadruk op de praktijk. Met de kennis hiervan kunnen de deelnemers de volgende dag al aan de slag. Jan Willem Kramer, podoposturaaltherapeut, legt uit wat de effectiviteit van podoposturale therapiezolen op chronische lage rugpijn is. Lianne Speelman, fysiotherapeut en loopanalist sluit de dag af met het onderwerp: “Parkinson in beweging”.

Meer informatie over het Jaarcongres Podologie treft u aan op www.jaarcongrespodologie.nl. Uiteraard wordt er ook accreditatie aangevraagd bij ADAP.

14-06-2019
Terug
Jaarcongres podologie Jaarcongres podologie 2019-06-14 Programma Stichting Loop heeft een gevarieerd programma samengesteld met sprekers vanuit diverse disciplines. Theoretische en
U bevindt zich hier :
»
»

Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten - 2018 ©