Agenda

Kinderorthopedie 2019

Voor het 9e achtereenvolgende jaar organiseert SCEM vanuit het Sophia Kinderziekenhuis een congres over Kinderorthopedie.

’s Ochtends staat het pijnlijke been centraal; van heup tot voet. Met de blik vanuit de tweede lijn proberen we voor u een overzicht te geven van de vele mogelijke oorzaken van been- en voetpijn. Eén spreker zal haar promotieonderzoek over patellofemorale pijn toelichten. Is oefentherapie zinvol? Is een MRI nodig om kraakbeenafwijkingen aan te tonen? Door wetenschappelijk onderzoek zullen we daar het antwoord op krijgen.

12-03-2019
Meer informatie

Multidisciplinair Voetcongres Sport

Haal het beste uit jezelf!

Sporten is gezond, dat weet iedereen. De één sport recreatief, een ander op topniveau, individueel of in teamverband, maar allemaal met hetzelfde doel: het beste uit jezelf halen. Om dit doel te bereiken is een goed sportklimaat essentieel: de beste materialen en zorgprofessionals die de sporter in staat stellen optimaal te presteren zonder belemmeringen.

Ook in de voetengezondheidszorg zien we dit terug. Dagelijks werken pedicures,  medisch pedicures, podotherapeuten, orthopedisch schoenmakers en podologen met elkaar samen. Soms heel intensief, soms oppervlakkig, maar altijd met dezelfde missie: kwalitatief  hoogwaardige voetzorg verlenen. Dit pad moeten we samen bewandelen.

Verrassende uitdaging
Daarom nodigen wij je van harte uit voor het Multidisciplinair Voetcongres op vrijdag 22 maart in Pathé in Ede. Het thema ‘Sport’ vormt de kapstok om inhoudelijke kennis met elkaar te delen en in contact te komen met andere disciplines. Ga deze uitdaging aan, alleen of samen met je team. Laat je verrassen, trainen en uitdagen. Verleg je grenzen. Na afloop van deze dag ga je gegarandeerd naar huis met veel kennis, nieuwe ideeën en contacten.

22-03-2019
Meer informatie

Int. Symposium Diabetic Foot- 22 t/m 25 mei 2019

Van 22 t/m 25 mei 2019 vindt het International Symposium of the Diabetic Foot plaats in Den Haag.
Zet deze datum vast in uw agenda!

Bekijk de eerste uitnodiging of kijk op https://diabeticfoot.nl/

22-05-2019
Meer informatie
U bevindt zich hier :
»

Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten - 2018 ©